Nigdje ni ne piše da ste bili gradonačelnik

Nigdje se ne navodi ni da je imao ikakve veze sa novcem EU
2 komentar(a)
Mileta Bulatović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mileta Bulatović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.10.2016. 11:57h

Povodom reagovanja bivšeg predsjednika Opštine Kolašin Milete Bulatovića, objavljenog u “Vijestima” juče pod naslovom “Tada nisam bio u izvršnoj vlasti”, odgovorile su novinarke.

“Bivši predsjednik Opštine Kolašin Mileta Bulatović u reagovanju na tekst “Majci Marte Šćepanović preko reda plaćeno novcem EU“, tvrdi da je nedopustivo da se njegovo ime nađe u prvoj rečenici teksta “s obzirom na činjenicu da nikakve veze nije imao s upravljanjem novcem dobijenim od EU”.

Bulatović takođe navodi da on u to vrijeme nije bio na funkciji predsjednika Opštine Kolašin.

U tekstu na koji Bulatović reaguje nigdje se ne navodi da je Bulatović imao ikakve veze sa novcem EU, koji je isplaćen majci poslanice DPS Marte Šćepanović, njenim klijentkinjama i kompaniji Fidija.

Takođe, u tekstu se nigdje ne navodi da je on u to vrijeme pokrivao poziciju predsjednika Opštine Kolašin.

Njegovo ime pominje se u prvoj rečenici, da bi se objasnilo da se sporna transakcija dogodila u vrijeme prije nego je vlast u tom gradu na sjeveru preuzela opozicija.

To vrijeme, kako se i podsjeća u tekstu, okarakterisale su brojne afere, a gradom je tada upravljala koalicija DPS i Grupe građana koju su vodili Bulatović i Mile Šuković, dugogodišnji i tadašnji predsjednik Skupštine.

Bulatović je bio prvi čovjek Grupe građana, koja je 2010. osvojila šest mandata i formirala koaliciju sa DPS-om, koji je imao 12 odbornika”.

Bonus video: