"Ljoro, imao si ulogu teletabisa, nije politika za tebe"

"Ljoro, teško ćeš sa ovakvim izjavama iskočiti iz uloge političkih marginalaca, primitivaca i poslušnika! Znaš i ti sam da tvoj politički autoritet doseže jedino do sobe u tvojoj kući u kojoj su bili smješteni Poljaci koje si doveo na konvenciju"
67 pregleda 122 komentar(a)
Ključ, Foto: Facebook
Ključ, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.10.2016. 11:30h

Da nije smiješno bilo bi tužno. Ljoro na braniku onogo što se braniti ne može. Bilo bi lijepo kad bi i Ljoro povjerovao u ono što kaže, ali Ljoro je to, sa još jednom smiješnom izjavom u nizu. I to iz tuđe glave. Već 20 godina čekamo da kaže nešto, a da se ne obruka, odgovorili su iz koalicije Ključ na saopštenje člana DPS-a Ljora Nrekića koji je rekao da je Dritan Abazović zaboravio ko je i odakle je.

"Ljoro, teško ćeš sa ovakvim izjavama iskočiti iz uloge političkih marginalaca, primitivaca i poslušnika! Znaš i ti sam da tvoj politički autoritet doseže jedino do sobe u tvojoj kući u kojoj su bili smješteni Poljaci koje si doveo na konvenciju. U to smo se i uživo uvjerili prije pet mjeseci, kada si imao ulogu teletabisa unutar svoje partije, iako si predsjednik Opštinskog odbora. Ali, Ljoro mi te razumijemo. Ipak, nije politika za tebe, jer politika nije priključak za struju, a Vi jedino u vezi priključaka za struju imate nekakvo znanje", navodi se u saopštenju Ključa.

U saopštenju se takođe navodi da one koji su uništavali ne čeka dobro posle izbora, a da Ključ nema vremena za saopštenja Nrekića.

"Otuda i Vaši milioni. Nelegalni, razumije se. Ne pokušavaj preko nas da praviš sebi popularnost, bolje vrijeme potroši na kupovinu glasova i čekajući poziv specijalnog tužioca. Mi za tvoje gluposti i udbaške podmetačine DPS-a nemamo vremena. Uživaj sa svojim mentorima pred kojima se treseš, još ovih 15 dana. Arhitektama sistematskog uništavanja Ulcinja, pa samim tim i tvojim političkim ispadima, brzo stiže kraj. Samo je pitanja gdje će poslije: u opoziciju ili u Spuž", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: