Mandić: Do vlasti mirnim putem, pobjeda nam je u rukama

"Prošle godine, 13. jula, kada smo donijeli odluku o protestima to smo uradili sa namjerom i željom da oslobodimo Crnu Goru od straha, jer je Đukanović vladao strahom. Okupili smo se ispred skupštine, bili svi zajedno, izdržali torturu, izdržali batine, sve to pretrpjeli, podigli se i nastavili dalje, kazao je Mandić
160 komentar(a)
Demokratski front Danilovgrad, Foto: Demokratski front
Demokratski front Danilovgrad, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 01.10.2016. 19:43h

Demokratski front je ujedinio energiju naroda Crne Gore, sabrani su i okupljeni mladi ljudi koji će biti glavni nosioci promjena, poručeno je sa tribine te političke grupacije u sportskoj hali u Danilovgradu.

Član predsjedništva DF Andrija Mandić je kazao da mu je puno srce što su mladi u DF-u prepoznali one ljude koji neće izdati i iznevjeriti i što su prepoznali da postoje političari koji svakoga mogu pogledati u oči.

"Prošle godine, 13. jula, kada smo donijeli odluku o protestima to smo uradili sa namjerom i željom da oslobodimo Crnu Goru od straha, jer je Đukanović vladao strahom. Okupili smo se ispred Skupštine, bili svi zajedno, izdržali torturu, izdržali batine, sve to pretrpjeli, podigli se i nastavili dalje", kazao je Mandić.

On je istakao da je Milo Đukanović potrošena politička figura koju treba smijeniti na ovim izborima.

"Imaćemo čast i privilegiju, i bićemo upisani zlatnim slovima u istoriju Crne Gore, jer ćemo prvi put u njenoj istoriji promijeniti vlast demokratskim putem. Mi hoćemo vlast mirnim i demokratskim putem, a te večeri, 16. oktobra, ćemo proslaviti pobjedu koju već imamamo u rukama", poručio je Mandić.

Član predsjedništva DF Predrag Bulatović kazao je da je Front jedina politička snaga u Crnoj Gori koja nije imala nijedan kontakt sa Milom Đukanovićem i zato je "glas za DF siguran glas protiv DPS-a".

"Mi ćemo na ovim izborima biti najjači i 16. oktobra saopštiti da ćemo formirati vladu. Sa nama će biti svi opozicionari koji nijesu spremni da sarađuju sa Milom Đukanovićem", rekao je Bulatović.

On je kazao da se 16. oktobra ništa strašno neće desiti, osim što će se mirnim putem promijeniti vlast i neće biti ničega što može da uznemiri i jednog građanina Crne Gore.

"Strah od DF–a jedino treba da ima lopovska banda i društvo Mila Đukanovića", poručio je Bulatović.

Na skupu su govorili i član predsjedništva DF Strahinja Bulajić, predsjednik Radničke partije Janko Vučinić, predsjednik Jugoslovenske komunističke partije CG Vladislav Vuković, predsjednik OO Nove Pero Radonjić, predsjednik OO DNP Dragan Bojović i predsjednik OO PZP Drago Šćepanović.

Bonus video: