Demokrate: Milić pokušava da izazove svađe u opoziciji, to mu neće poći za rukom

74 pregleda 27 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 29.09.2016. 12:57h

Jedino što je tačno u vezi sa "istraživanjem" koalicije “Ključ” jeste i političkim laicima poznata činjenica da je DPS u konstantnom padu i da ni na koji način neće biti u prilici da sastavi novu vlast nakon izbora 16. oktobra, jer je njihov rejting za najmanje jedan odsto manji od onog kojeg je saopštio predsjednik SNP Srđan Milić, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Sve ostalo je friziranje Srđana Milića, u namjeri njegovog što boljeg pozicioniranja na političkoj sceni Crne Gore na račun Demokrata i kolega iz opozicije, kao i pokušaja izazivanja svađe u opoziciji. Miliću, znamo se. Ovog puta ti to neće poći za rukom", navodi se u saopštenju Demokrata.

Jedan od lidera koalicije "Ključ" i predsjednik SNP Srđan Milić sinoć je u Tuzima rekao da ta koalicija trenutno ima najveću podršku među opozicionim strankama, 22,7 procenata.

Iz koalicije "Ključ" je saopšteno da istraživanje koje je sprovedeno za potrebe te koalcije pokazuje da DPS trenutno ima podršku od 37,2 odsto ispitanika, DF 14,3 %, Demokratska Crna Gora 7,1 %, SDP 4,1 %, , BS 2,8 %, SD 2,2 % i Pozitivna 0,8 procenata.

Bonus video: