Socijaldemokrate: Trafostanica rješava problem stanovnika Škaljara

Aktivnost SD-a, dodaje ona, koja će biti prioritet u novouspostavljenoj vlasti, jeste brzo nalaženje rješenja za završetak sportske hale , kao i rekonstrukcija bazena „Nikša Bućin“
113 pregleda 5 komentar(a)
Jelena Ševaljević, Foto: SD Kotor
Jelena Ševaljević, Foto: SD Kotor
Ažurirano: 29.09.2016. 08:56h

Socijaldemokrate Kotora će, kao važan segment buduće lokalne vlasti, raditi na rješavanju problema koji opterećuju stanovnike Škaljara, saopštila je kandidatkinja za odbornicu Socijaldemokrata, Jelena Ševaljević.

"Naš program „Dosljedno za Kotor“ koncipiran je tako da sugrađanima ponudi samo jasna i konkretna rješenja za podjednako poboljšanje uslova života na cijelom području naše opštine. U tom smislu, insistiraćemo na izgradnji trafostanice, kojom bi se regulisalo uredno snabdijevanje električnom energijom domaćinstava kako bi u ovom naselju trajno riješili problem čestih prekida u napajanju", kazala je Ševaljević.

Aktivnost SD-a, dodaje ona, koja će biti prioritet u novouspostavljenoj vlasti, jeste brzo nalaženje rješenja za završetak sportske hale , kao i rekonstrukcija bazena „Nikša Bućin“.

"Tradicionalne manifestacije koje krase grad treba da dobiju veći značaj, tako ćemo u tom pravcu insistirati na obnovi kulturnih manifestacija po kojima su Škaljari bili poznati, posebno na obnovi pjevačkih društava, kao i na obnovi Doma kulture u Škaljarima. Socijaldemokrate Kotora imaju jasnu viziju ravnomjernog razvoja grada i unapređenje kvaliteta života stanovnika Kotora. U svom programu Dosljedno Kotor zalagaćemo se za ekonomski održiva rješenja koja su koncipirana na osnovu realnih potreba stanovnika", kazala je Ševaljević.

Bonus video: