DF: Upravo je Đukanović taj koji je prepoznat po uličarskim manirima

"Uvredama i rječniku ulice je pribjegavao i u obračunu sa poslanicima, pa i onim najmlađima, kada niko iz DPS nije smio i nije htio da osudi takve istupe. Upravo zbog takvog pristupa politici on još uvijek nije spreman da se izvini građanima za zlo koje im je nanio tokom 27 godina diktature"
52 komentar(a)
Demokratski front, Foto: DF
Demokratski front, Foto: DF
Ažurirano: 28.09.2016. 16:30h

Premijer Milo Đukanović i njegova stranka imaju najmanje prava da povodom prikladnog poklona Marka Milačića prozivaju bilo koga za uličarsko ponašanje, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

Oni su reagovali, jer je DPS juče "uličarskim ponašanjem" nazvao postupak kandidata za poslanika iz DF Marka Milačića koji je u emisiji "Debata" na RTCG izvadio zatvorske lisice i poručio da one čekaju Đukanovića nakon izbora. Milačić je tada rekao i da su lisice "mali poklon za Đukanovića" i uručio ih poslanici DPS Marti Šćepanović koja je takođe učestvovala u emisiji.

"Upravo je predsjednik DPS-a taj koji je prepoznat po uličarskim manirima, i po tome što je u politiku Crne Gore uveo kič, nekulturu, uvrede i brutalne laži koje i ovih dana svakodnevno plasira na račun DF-a. Uvredama i rječniku ulice je pribjegavao i u obračunu sa poslanicima, pa i onim najmlađima, kada niko iz DPS nije smio i nije htio da osudi takve istupe. Upravo zbog takvog pristupa politici on još uvijek nije spreman da se izvini građanima za zlo koje im je nanio tokom 27 godina diktature", navodi se u saopštenju DF.

Iz ovog političkog saveza dodaju da im je jasno da je DPS-u teško da prihvati činjenicu da će nakon 16. oktobra biti preseljeni u opoziciju, kao i da će veliki broj njihovih funkcionera odgovarati zbog kriminala, korupcije, pljačke i uništavanja Crne Gore.

"Dakle, za poklone neka ne brinu, biće ih nakon 16.oktobra. Samo što će darodavci biti službena i uniformisana lica. Crna Gora nema vremena da čeka više ni jedan dan, svi moramo učestvovati u promjenama i doprinijeti - Da radi Crna Gora"m zaključuje se u saopštenju DF.

Bonus video: