Đukanović: Svaki crnogorski glas koji ne ode DPS-u je izgubljen glas za Crnu Goru

"Sjetite se da su molili NATO da nas bobmarduju jer nijesmo gubavi. Kasnije su išli u Vašington i Brisel da kleče i da mole da nam ne daju referendum o nezavisnosti. Oni su i danas tu u opoziciji- Lekić,Medojević, Popović i Jovićević", kazao je Đukanović
126 pregleda 108 komentar(a)
Milo Đukanović ULCINJ, Foto: Samir Adrović
Milo Đukanović ULCINJ, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 27.09.2016. 20:15h

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović kazao je da nije svejedno kome će 16. oktobra na parlamentarnim izborima otići glasovi za Crnu Goru.

"Svaki crnogorski glas koji ne ode DPS-u je izgubljen glas za Crnu Goru. Zašto? Zato što ćemo mi ubjedljivo pobjediti. Dati glas onome ko se bori za tri odsto da bi možda kasnije ucjenjivao ne DPS, nego Crnu Goru, svakako je izgubljen", poručio je Đukanović sa predizbornog skupa DPS-a u Ulcinju, aludirajući na bivšeg koalicionog partnera SDP.

U punoj sali Centra za kulturu Đukanović je podsjetio zašto je DPS superioran i na sve ostale konkurente.

"Sjetite se da su molili NATO da nas bobmarduju jer nijesmo gubavi. Kasnije su išli u Vašington i Brisel da kleče i da mole da nam ne daju referendum o nezavisnosti. Oni su i danas tu u opoziciji- Lekić,Medojević, Popović i Jovićević", kazao je Đukanović.

Podsjetio je i da je lider "jedne male partije" na nedavnom promotivnom skupu u Ulcinju iznio niz neistina na njegov račun.

"Govorio je o rastu nezaposlenosti i sunovratu industrije i turizma. Zvanični podaci ga uvjerljivo demantuju. Zaposlenost u poslednje četiri godine rasla je za više od 20 odsto, industrijske gigante KAP i Željezaru spasili smo od njihvih pogubnih nauma, a 2015. nadmašili smo rekordnu 1987. u turizmu", kazao je Đukanović.

Ocjenio je da će Ulcinj veoma brzo biti snažan katalizator ekonomskog razvoja Crne Gore.

"Prostorno-urbanistički plan je pripremljen a projekat izgradnje postrojena za prečišćavanje otpadnih voda biće realizovan za oko tri godine. Tada stvaramo uslove za sve ukupan razvoj grada koji će privući renomirane hotelske brendove", kazao je on.

Šef ulcinjskog DPS-a Ljoro Nrekić kazao je da njhovi politički protivnici nude samo nestabilnost i nesigurnost, i da će DPS ostarti i nakon ovih izbora najjača partija u Ulcinju.

Poslanik Ljuiđ Škrelja, kazao je da o pobjedi danas pričaju oni koji nikad nijesu pobjedili, niti znaju kako je to, niti bi znali šta će sa njom.

"Ako nas takvi pobjede bolje da nas nema", kazao je Škrelja.

Bonus video: