Husović: Mladi su snaga Bošnjačke stranke

„Decenijsko djelovanje naše politike obećava da će broj mandata BS stranke biti povećan. Nastavićemo da dosljedno realizujemo programska načela preko kojih građanima nudimo konkretna i realna rješenja“, zaključio je Husović
59 pregleda 15 komentar(a)
Rafet Husović, Foto: Vlada Crne Gore
Rafet Husović, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 27.09.2016. 12:10h

Uključivanje mladih u politički život garantuje promjene društva na bolje, ocijenili su iz Bošnjačke stranke (BS), navodeći da je ta partija uvijek bila uz mlade i mislila na buduće naraštaje.

Predsjedništvo Foruma mladih BS na sjednici u Rožajama razmatralo je rad omladinskih opštinskih odbora i utvrdilo dalju dinamiku aktivnosti za parlamentarne izbore.

Predsjednik mladih, Sead Šahman, rekao je da je nesumnjivo da sve veći broj mladih prepoznaje vizionarska zalaganja BS.

"Uključivanje mladih u politički život garantuje promjene društva na bolje", rekao je Šahman.

Predsjednik BS Rafet Husović je zahvalio omladini te partije koja, ocijenio je on, značajno doprinosi uspjesima političke organizacije.

„Od osnivanja stranke nastojali smo da u društveno-političke aktivnosti Crne Gore ugradimo interese bošnjačkog naroda. Sudjelovali smo u procesu obnove nezavisnosti Crne Gore. Snažno smo podržali strateške državne ciljeve koji se odnose na proces evropskih integracija i učlanjenje u NATO savez“, kazao je Husović.

Prema njegovim riječima, ta partija je uvijek bila uz mlade ljude i mislila na buduće naraštaje, a mladi su snaga BS.

„Decenijsko djelovanje naše politike obećava da će broj mandata BS stranke biti povećan. Nastavićemo da dosljedno realizujemo programska načela preko kojih građanima nudimo konkretna i realna rješenja“, zaključio je Husović.

Bonus video: