Unije mladih evropskih federalista Njemačke posjetila SDP

Kurpejović je istakao je osnovne probleme Crne Gore koji uključuju položaj mladih u društvu. On je predložio sistem buduće saradnje zarad stvaranja boljih mogućnosti za položaj mladih u Crnoj Gori
59 pregleda 1 komentar(a)
posjeta SDP-u, Foto: SDP
posjeta SDP-u, Foto: SDP
Ažurirano: 26.09.2016. 16:51h

Potpredsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore i predsjednica Foruma žena Socijaldemokratske partije Crne Gore Mirel Radić Ljubisavljević i predsjednik Foruma mladih Socijaldemokratske Partije Vedad Kurpejović primili su danas delegaciju Unije mladih evropske federalista Njemačke koju je predvodio Fritjorf Rindemran, saopšteno je iz ove partije.

Kako se navodi u saopštenju potpredsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore Mirel Radić Ljubisavljević upoznala je delegaciju Unije mladih evropskih federalista o političkoj sceni Crne Gore. Ona im je poručila da je postojeći sistem potrebno izmjeniti, sa ciljem jačanja vladavine prava i demokratskih principa. Ona je istakla da je sistem vladanja u Crnoj Gori zreo za mirnu tranziciju vlasti.

Iz partije su istakli da je predsjednik Foruma mladih SDP Crne Gore Vedad Kurpejović je poželio dobrodošlicu i iskazao zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje između FM SDP i Unije mladih evropskih federalista Njemačke. Istakao je osnovne probleme Crne Gore koji uključuju položaj mladih u društvu. On je predložio sistem buduće saradnje zarad stvaranja boljih mogućnosti za položaj mladih u Crnoj Gori.

U saopštenju se ističe da su predstavnici Unije Mladih federalista pokazali su interesovanje za buduću saradnju, i istakli zadovoljstvo zbog posjete Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore.

Bonus video: