Demokrate: Uz Čolića je i DPS otpjevao svoje

"Demokratska partija socijalista je samo pokazala koliki je strah u njihovim redovima kad pribjegava ovakvom primitivnom načinu vođenja kampanje. "
118 pregleda 92 komentar(a)
Zdravko Čolić Cetinje, Foto: Prijestonica
Zdravko Čolić Cetinje, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 26.09.2016. 18:15h

Da i idoli mnogih generacija i ljudi uz čije su pjesme mnogi od nas odrastali imaju svoju cijenu i da kao kulu od karata u jednoj rečenici mogu da sruše sliku o sebi, najbolje je pokazao Zdravko Čolić, ocjenili su iz Demokratske Crne Gore.

Čolić je na koncertu na Cetinju, koji je organizovala Prijestonica Cetinje, podržao Demokratsku partiju socijalista.

"Za informaciju gospodinu Čoliću, iako on to jako dobro zna, njega nije pozvao DPS, već Prijestonica Cetinje, koju je DPS stvarno vratio hiljadu godina unazad, ali ne sa namjerom da se njeni građani mislima premjeste u vrijeme sticanja državnosti, već svojom naopakom politikom, uništavanjem radničke klase i praznim obećanjima. Sve bi bilo u redu da gospodina Čolića, iz svog partijskog budžeta plaća DPS, a ne građani, od kojih velika većina ne podržava DPS. Evo, prihvatamo da bi bilo čak u redu i da su čelnici Prijestonice gospodina Čolića, koji je nakon sinoćnjeg postupka pao u očima mnogih, isplatili dovoljnom količinom čokolada iz čuvene cetinjske fabrike, koju nam obećaše prije nekoliko godina, umjesto desetinama hiljada eura. Ipak, ne. Gospodin Čolić je plaćen da otpjeva i kaže to što je rekao od našeg novca. Demokratska partija socijalista je samo pokazala koliki je strah u njihovim redovima kad pribjegava ovakvom primitivnom načinu vođenja kampanje. Dakle, uz Čolića, i DPS je otpjevao svoje. Ipak, Zdravko je i Milu kroz najmanje dvije pjesme poslao poruku u ime građana Crne Gore: “Ti živiš u oblacima” i “Produži dalje” ili, što bi mu Demokrate, narodski i mnogo jasnije, rekle: “Ajd’ polako!”, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Bonus video: