Čolić poželio sreću DPS: "Da idemo sigurnim korakom"

Koncert je organizovan u čast hiljadu godina crnogorske državnost, a Čolić je na početku koncerta zahvalio organizatorima i kazao da želi sreću na izborima
339 pregleda 0 komentar(a)
Zdravko Čolić Cetinje, Foto: Prijestonica
Zdravko Čolić Cetinje, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 26.09.2016. 11:04h

Pjevač Zdravko Čolić je na koncertu na Cetinju podržao Demokratsku partiju socijalista.

On je DPS poželio sreću na izborima tokom i nakon koncerta na Cetinju koji je organizovala Prijestonica Cetinje.

Koncert je organizovan u čast hiljadu godina crnogorske državnost, a Čolić je na početku koncerta zahvalio organizatorima i kazao da želi sreću na izborima.

"Hvala gradonačelniku i gradu što su pozvali moju ekipu i želim mnogo uspjeha na narednim izborima, to moram reći jer smo prijatelji i da idemo nekim sigurnim korakom, kako kažu, ja sam uvijek bio za sigurne korake", kazao je Čolić potom posle koncerta u društvu gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića.

Prijestonica Cetinje: To je ična emocija i stav Čolića

"Na spektakularan događaj koji je u subotu održan na Cetinju, kao i na Zdravka Čolića kao najveću muzičku zvijezdu regiona, ne mogu negativno uticati zlonamjerne teze u dijelu javnosti. Prijestonica Cetinje, u svrhu organizacije koncerta Zdravka Čolića na Dvorskom trgu, nije izdvojila nijedan cent iz budžeta. Sva sredstva obezbijeđena su zahvaljujući sponzorima, što je u više navrata naglašeno u saopštenjima i najavama koncerta", saopštili su iz Prijestonice Cetinje.

Oni su naveli u vezi izjave Čolića da je u pitanju lična emocija i stav muzičara" koji je i naveo da je pomenutu izjavu dao iz prijateljskih razloga."

"Svako ima pravo slobode govora i iznošenja svojih stavova, što je uostalom i vrijednost Crne Gore – da svako može reći ono što misli. Naše su obaveze povodom događaja bile unaprijed definisane i one nijesu podrazumijevale bilo kakvu obavezu u pomenutom dijelu", navodi se u reagovanju.

Bonus video: