Tivćani posjetili pobratimsku opštinu u Vojvodini

zuzev protokolarnih sastanaka, za delegaciju iz Tivta upriličen je i obilazak same manifestacije, mnogobrojnih institucija od velikog kulturnog i istorijskog značaja”, saopšteno je juče iz Opštine Tivat
3 komentar(a)
Delegacija opštine Tivat, Foto: Siniša Luković
Delegacija opštine Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 26.09.2016. 09:10h

Delegacija opštine Tivat na čelu sa gradonačelnicom prof. dr. Snežanom Matijević boravila je proteklog vikenda u dvodnevnoj posjeti pobratimskoj opštini Sremski Karlovci, a povodom berbe grožđa koja se svake godine svečano obilježava u tom vojvođanskom gradu. “Tokom posjete gradonačelnica Matijevič se imala čast upoznati sa novoizabranim predsjednikom opštine Sremski Karlovci, Nenadom Milenkovićem i njegovim saradnicima.

Izuzev protokolarnih sastanaka, za delegaciju iz Tivta upriličen je i obilazak same manifestacije, mnogobrojnih institucija od velikog kulturnog i istorijskog značaja”, saopšteno je juče iz Opštine Tivat.

Delegaciju iz Tivta je primio i Miodrag Kankaraš, generalni konzul Crne Gore u Srbiji, sa sjedištem u Sremskim Karlovcima. “Posjeta Sremskim Karlovcima nastavak je dugogodišnje bliske saradnje dvije pobratimske opštine, koja će u narednom periodu biti nastavljena i intezivirana”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: