DEMOKRATE U BIJELOM POLJU

Bečić: 16. oktobra se Crna Gora brani od Đukanovića

Predsjednik Demokrata je kazao da jedine podjele koje trebaju Crnoj Gori su na znanje i neznanje, poštenje i lopovluk, istina i laž, stručnost i nestručnost
33 komentar(a)
Demokrate, Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Demokrate, Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

Slažem se izjavom Mila Đukanovića da se 16. otkobra brani Crna Gora, ali da se brani od njega, njegovog brata i drugova iz tajkunskih kriminalnih miljea“ , kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić večeras na predizbornom skupu u Bijelom Polju i poručio Đukanoviću: 

„Brani se od onih koji su nam uništili prošlost. Uništavate sadašnjost i  želite da nam otmete budućnost. E neće moći, siguran budi“.

On je dodao da jedine podjele koje trebaju Crnoj Gori su na znanje i neznanje, poštenje i lopovluk, istina i laž, stručnost i nestručnost.  

„Evo večeras u Bijelom Polju vidite podjele koje trebaju Crnoj Gori.  Na jednom mjestu zajedno kao najrođenija braće i sestre su Aleksa, Dženan, Sanela, Stefan, Sandra, Selma.. Na drugoj strani u bjelopoljskom mraku mogu vidjeti lopovi, kriminalci i trgovci ljudskim dušama“, kazao je Bečić.

On je poručio da je najbliži i „najdaljim“ opozicionarima nego DP-u i da sa tom partijom neće biti „ni u kakvim kombinacijama“  ida Bjelopoljci 16. oktobra zaokruže olimpijksi broj 8. 

Potpredsjednik Demokata za Bijelo Polje Kenan Kolić je kazao da je Bijelo Polje opustošen grad a da zahvaljujući DPS  ni taj ni  drugi gradovi nemaju ništa. 

„Nihova Crna Gora je svađanje po nacionalnoj osnovi,  računi u stranim i našim bankama, Limenka, Telekom, Braco, Seka, Snimak“, kazao je Kolić. 

Uz njih govorili su i Neven Gošović, Jovana Grgur, Novica Obradovič, Danijel Adžić i drugi.