Krivokapić: Vlast treba da se boji građana, a ne obratno

"SDP ne treba glas radi vlasti nego zbog dobrobiti građana," rekao je Krivokapić
75 komentar(a)
SDP, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
SDP, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 25.09.2016. 19:57h

Kandidat za poslanika Socijaldemokratke partije Džavid Šabović poručio je večeras iz Ulcinja da će posle 16. oktobra premijer Milo Đukanović imati više vremena “da se druži sa nekadašnjim prvim saradnikom i njegovim saradnicima”.

Lider SDP Ranko Krivokapić je sa tribine izborne liste "Država svima" rekao da je vlast korumpiranija mnogo više, nego što su mislili.

"SDP ne treba glas radi vlasti nego zbog dobrobiti građana,"rekao je on.

On je poručio da vlast treba da se boji građana, a ne obratno.

Krivokapić je podsetio da na učinak 27 godišnje vladavine premijera Mila Đukanovića, tvrdeći da onm danas ne može reći kako Crna Gora posljednje četiri godine ima više zaoposlenih.

"Naprotiv, imamo 25 odsto više nezaposlenih, nemamo novih predzeća u industriji a turizmu smo daleko od onoga gdje smo bili prije 40 godina. To je mjera našeg premijera a i njegova presuda," poručio je lider SDP.

Kandidatkinja za poslanicu Draginja Vuksanović poručila je da SDP neće dati ni pedalj Ulcinjske rivijere, a ni Valdanos.

"Nije moj manir da koristim ove riječi, ali moram... Sram ih bilo, po kojoj cijeni su prodali metar kvadratni Solane. E, to je izdaja države", navela je.

Književnik Jovan Nikolaodis kazao je da su Ulcinjani mudri i da decenijama traže samo svoje.

"A danas se dešava najgore-Ulcinjani varju svoje Ulinjane, bez stida i savjesti," dodao je.

Predsjendik SDP Ulcinja Skender Elezagić pitao je kako je moguće da za 25 godina na najljepšoj plaži na Jadranu nije izgrađen ni jedan hotel."Umjesto toga sada hoce da nam postave naftne bušotine," kazao je Elezagić.

Na konvenciji su govorili i Aldina Osmani Markašević, Osman Subašić, Naser Resulbegović i Almir Rebronja.

Bonus video: