"Vučević je branio omladinu od DPS nasilnika i udario Đurđevca"

On dodaje da je tačno da je Vučević, braneći sebe i mlade, udario Đurđevca i poručuje da će njihovi aktivisti uvijek braniti „omladinu od DPS nasilnika“
47 komentar(a)
Demokratski front, Mi ili on, Foto: DF
Demokratski front, Mi ili on, Foto: DF
Ažurirano: 25.09.2016. 13:35h

Iz Opštinskog odbora Demokratskog fronta Nikšić tvrde da je juče u MZ Humci napadnuta omladina te političke partije dok je dijelila promotivni materijal u sklopu izborne kampanje. Kako su ranije saopštili iz DPS aktivisti DF-a su fizički napali Z.Đ. (44) iz Rubeža, koji je slučaj prijavio nikšićkom Centru bezbjednosti i zatražio ljekarsku pomoć.

„Dok je naša omladina prolazila ulicom ispred kuće Zdravka Đurđevca, inače aktiviste DPS, imenovani ih je, ničim izazvan,napao i fizički nasrnuo na njih. Počeo je da im otima promotivne flajere, da ih gura, stiska za ruke, histerično psuje i govori nedolične riječi“, stoji u saopštenju koje je za DF potpisao docent dr Radoje Karadžić.

Karadžić, koji je šef štaba DF u MZ Humci, tvrdi da je njihov aktivista Radivoje-Bato Vučević, koji je pratio omladinu DF-a, zamolio Đurđevca da ne nasrće na njih, ali da se onda on „okomio na njega“.

„Videvši starijeg čovjeka, nastavio je da mu psuje majku, da ga gura, valjda misleći da će tako pokazati svoju snagu i dokazati se svojoj partiji. Napad aktiviste DPS-a odraz je njihove nemoći i panike od poraza koja vlada u njihovoj bastilji- MZ Humci“, tvrdi Karadžić.

On dodaje da je tačno da je Vučević, braneći sebe i mlade, udario Đurđevca i poručuje da će njihovi aktivisti uvijek braniti „omladinu od DPS nasilnika“.

„Nećemo dozvoliti da našu djecu napadaju na ulicama. Juče smo se branili, i branićemo se svaki put, to neka zna DPS. I ja dobijam prijetnje, znam da im smeta što sa megafonom govorim kroz naselje, smeta im što su moje komšije iz Humaca, koji broji 6.000. birača, izabrali Demokratski Front kao svoj izbor, a DPS režim broji zadnje sate. I zato se slažem sa njima , vidimo se 16 oktobra. Nikšić je već izabrao MI, a ne ON“, poručio je Karadžić.

Bonus video: