DPS: Ovoliko gluposti ne bi mogao da smisli ni Milan Knežević

"Za hit kampanje najozbiljniji kandidat je jučerašnja besmislica o SMS porukama i navodnim pristalicama DPS-a koje prelaze u DF! Toliku glupost ne bi mogao da smisli čak ni Milan Knežević tako da opravdano sumnjamo da im je nametnuta od ideologa i finansijera njihove kampanje iz inostranstva"
150 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS
Ažurirano: 24.09.2016. 17:08h

Od kad je izbora i kampanja u Crnoj Gori niko nije sam sebe izblamirao kao ovoga puta čelnici Demokratskog fronta, odgovoreno je iz DPS-a na saopštenje DF-a.

"Njihova tragikomična izborna kampanja potpuno je razgolitila domete Mandića, Medojevića i Kneževića, koji su nakon dvodnevnog seminara u beogradskom hotelu Mažestik potpuno izgubili kompas. Sada im se iza svakog ćoška priviđaju “Đukanovićevi špijuni”, a sve providnijim lažima iz dana u dan uveseljavaju crnogorsku javnost. Za hit kampanje najozbiljniji kandidat je jučerašnja besmislica o SMS porukama i navodnim pristalicama DPS-a koje prelaze u DF! Toliku glupost ne bi mogao da smisli čak ni Milan Knežević tako da opravdano sumnjamo da im je nametnuta od ideologa i finansijera njihove kampanje iz inostranstva", saopšteno je iz DPS-a.

Oni su takođe imali i poruku za političkog protivnika na predstojećim izborima.

"Izborna kampanja je mnogo ozbiljnija stvar od arlaukanja po ulicama i kampovanja pod šatorima. Kada shvate da se građanima moraju ponuditi realne ideje za njihovu sigurnu budućnost, a ne uvrede i izmišljotine na račun političkih protivnika – možda im se nekog dalekog dana i posreći na izborima", zaključeno je.

Bonus video: