Socijaldemokrate Kotor: Luku Risan vratiti građanima

Posebnu pažnju u našem predizbornom programu "Dosljedno za Kotor" posvetili smo planovima za završetak komunalne infrastrukture, kao i uspostavljanje redovnog, regularnog i pouzdanog gradskog saobraćaja, koji bi Risan povezao sa Kotorom i ostalim naseljima u opštini", istakla je Krivokapić Vukasović
137 pregleda 41 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 23.09.2016. 08:39h

U novoj vlasti zalagaćemo se za rješavanje problema, na način što ćemo ponuditi održiva rješenja za unapređenje života stanovnika Risna, saopštila je danas kandidatkinja za odbornicu Socijaldemokrata Kotor, Dijana Krivokapić Vukasović.

"Insistiraćemo na tome da se Luka Risan vrati građanima i da joj se nađe adekvatna turistička namjena. Posebnu pažnju u našem predizbornom programu "Dosljedno za Kotor" posvetili smo planovima za završetak komunalne infrastrukture, kao i uspostavljanje redovnog, regularnog i pouzdanog gradskog saobraćaja, koji bi Risan povezao sa Kotorom i ostalim naseljima u opštini", istakla je Krivokapić Vukasović.

Ona je dodala da turistička ponuda Risna mora biti valorizovana na adekvatan način.

"Zalagaćemo se za stvaranje uslova za brzu rekonstrukciju hotela Teuta, kao i pronalaženje pravnog i finansijskog modela za stavljanje Doma kulture u funkciju. U namjeri da Kotor učinimo bogatim gradom, želimo da promovišemo Rimske mozaike na međunarodnom nivou, jer svojom jedinstvenošću zaslužuju da budu jedna od najznačajnijih turističkih atrakcija Risna i Crne Gore. Zaokružićemo turističku ponudu Risna, u smislu jedinstvene i kvalitetne ponude smještajnih kapaciteta i kulturnog nasljeđa", kazala je Krivokapić Vukasović.

Kandidatkinja Socijaldemokrata obećava da će se ta partija zalagati i da tradicionalna "Risanska noć" dobije veću opštinsku podršku i značaj kulturno-zabavne manifestacije visokog nivoa.

"Naša vizija je jasna, a to je Kotor kao bogat, razvijen, uređen i siguran grad, jer jedino tako možemo obezbijediti visok kvalitet života za sve naše sugrađane", zaključuje Krivokapić Vukasović.

Bonus video: