Abazović odgovorio Škrelji: DPS boli istina, sjetili se obraza

Čudi me da se javlja Škrelja, ako sam udario na obraz Albanaca, smatra Abazović
73 pregleda 34 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.09.2016. 18:38h

Kandidat za poslanika Velike koalicije “Ključ” Dritan Abazović poručio je DPS-u da ga je zaboljela istina da za njih glasaju samo korumpirani Albanci. “DPS je zaboljela istina i zato su se javili preko partijskih vojnika, oni koji nisu smjeli da se jave,” rekao je Abazović za “Vijesti”.

Njega je poslanik DPS-a Luiđ Škrelja u stranačkom saopštenju optužio da je “udario na obraz svojim mnogobrojnim sunarodnicima”, zapitavši ga kako će Tužane ili Ulcinjane da pogleda u oči nakon ovakvih uvreda.

“Čudi me da se javlja Škrelja, ako sam udario na obraz Albanaca,” uzvratio je Abazović.

DPS je podsjetio da je zaslužan za “mir i međuetnički sklad” u Crnoj Gori, tvrdeći da je Abazović za koaliciju “sa dijelom opozicije koji je podržavao politiku bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića”. Abazović je prije dva dana na Televiziji Vijesti rekao da DPS u Poslaničkom klubu ima čovjeka koji bi u normalnim državama bio optužen za ratne zločine, nakon što mu je Miodrag Vuković (DPS) spočitao da su “spašavali njegove sunardonike vezane za bandere po Ulcinju i Malsiji od prethodnika koje on danas tretira visokodemokratskim strukturama”. M.R.

Bonus video: