Demokrate: Bečić pokazao da je čovjek iz naroda i za narod

Demokratska Crna Gora otpočela je juče treći krug kampanje u susret izborima, saopšteno je iz te partije
87 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 20.09.2016. 10:55h

Cjelodnevnom posjetom Pljevljima, u okviru koje je predsjednik Demokrata, mr Aleksa Bečić, zajedno sa rukovodstvom partije i značajnim brojem mladih volontera, razgovorao sa građanima i imao čitav niz aktivnosti kojima je pokazao da je "čovjek iz naroda i za narod", Demokratska Crna Gora otpočela je juče treći krug kampanje u susret izborima, saopšteno je iz te partije.

"Pod sada već uveliko prepoznatljivim sloganom “Pobjede, a ne podjele”, prava armija mladih Demokrata probudila je ovaj grad na krajnjem sjeveru Crne Gore i uz brojne kreativne performanse dokazala da mladost, inovativnost i energičnost donose novu vrijednost na političku scenu Crne Gore i pokazala da Demokrate predstavljaju budućnost naše države. Po ko zna koji put, Pljevljaci su se pokazali kao sjajni domaćini. Štaviše, odnosom prema Demokratama i simpatijama i neskrivenom podrškom koju su pokazivali na svakom koraku, građani Pljevalja premašili su očekivanja kada je riječ o njihovoj srdačnosti", piše u saopštenju.

Nosilac liste Demokrata na oktobarskim izborima posjetio je nekoliko porodica koje su izrazile želju da ugoste Bečića. Pored razgovora sa građanima Pljevalja i nuđenja rješenja za njihove probleme sa kojima se suočavaju u svakodnevnom životu, gospodin Bečić je posjetio i Udruženje paraplegičara Pljevlja.

"Treći prsten kampanje i završnica borbe za bolje sjutra svih građana u koju su Demokrate krenule još prije godinu i po, od trenutka samog osnivanja, počeli su na najbolji način u ovoj opštini na krajnjem sjeveru Crne Gore. Demokrate obećavaju da će obići svaku opštinu u narednim danima i pokušati da razmijene makar par riječi sa svim građanima. Nakon 177 000 pređenih domaćinstava i entuzijazma, probuđenog idejom o pravednijem i bogatijem društvu, koji nas vodi u svemu ovome, uvjereni smo da zaslužujemo tu šansu", zaključeno je u saopštenju.

Galerija

Bonus video: