Demokrate predale listu u Kotoru

Od 33 kandidata, na listi Demokrata za odbornike u Skupštini opštine Kotor preko 65% nikada nije bilo ni u jednoj partiji, preko 90% nikada nisu bili kandidati za odbornike, 30% je mladjih i 30% je žena, a preko 30% je visokoobrazovanih
13 komentar(a)
Demokrate Kotor
Demokrate Kotor
Ažurirano: 19.09.2016. 15:05h

Opštinski odbor Demokrata Kotor predao je jutros Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata Demokrata za odbornike u Skupštini opštine Kotor.

Od 33 kandidata, na listi Demokrata za odbornike u Skupštini opštine Kotor preko 65% nikada nije bilo ni u jednoj partiji, preko 90% nikada nisu bili kandidati za odbornike, 30% je mladjih i 30% je žena, a preko 30% je visokoobrazovanih.

Nosilac liste Demokrata Kotor, Vladimir Jokić, poručio je da kotorske Demokrate svoj angažman vide kao borbu za spas Kotora. Upravo zbog toga, u svom dosadašnjem djelovanju su, argumentovano i uz obilje dokaza, ukazivali na sve štetne namjere i sva nedjela DPS vlasti, kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Građanima i građankama Kotora su iznijeli program, državni i lokalni, kao i novu kadrovsku ponudu. Jokić je istakao da su Demokrate u Kotoru ubijeđene da će Kotor 16. oktobra biti prvi grad koji će poslati vijest Crnoj Gori o padu DPS-a i pobjedi Demokrata.

Bonus video: