DPS: DF samo vrijeđa jednog čovjeka

"Kako odmiče izborna kampanja, postaje sve očiglednije ono što je DPS tvrdio još nakon prvih Mandića, Medojevića i ostalih frontovaca: niti imaju šta da ponude građanima Crne Gore, osim uvreda na račun jednog čovjeka; niti mogu da sakriju nevaspitanje i primitivizam koji izbijaju iz svake njihove riječi", navodi se u saopštenju
174 komentar(a)
Demokratski front
Demokratski front
Ažurirano: 19.09.2016. 13:04h

Demokratska partija socijalsita saopštila je da Demokratski front nema ništa da ponudi osim uvreda na račun jednog čovjeka

"Kako odmiče izborna kampanja, postaje sve očiglednije ono što je DPS tvrdio još nakon prvih Mandića, Medojevića i ostalih frontovaca: niti imaju šta da ponude građanima Crne Gore, osim uvreda na račun jednog čovjeka; niti mogu da sakriju nevaspitanje i primitivizam koji izbijaju iz svake njihove riječi", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je sve to začinjeno sa gomilom providnih laži i neostvarivih obećanja.

"Da li postoji makar jedan građanin Crne Gore koji će povjerovati da će Budimir Aleksić otpisati sve dugove za struju i vodu, kako je obećao na propalom skupu u Bijelom Polju? Suočeni sa mizernom podrškom građana, što se jasno vidjelo i na njihovim skupovima u Nikšiću i Budvi, Mandić i Medojević sada već ne prezaju ni od ovakvih, potpuno besmislenih obećanja. A u kakvom su beznađu svedoči i činjenica da su i političke marginalce poput Marka Milačića, priključili svojoj gubitničkoj družini. Brojni simpatizeri DPS-a ukazivali su nam prethodnih dana da aktivisti DF-a kucaju na njihova vrata obećavajući brda i doline, od besplatnih priključaka za struju do otpisivanja poreskih obaveza i sličnih poklona", kazali su iz DPS-a.

Oni su dodali da na taj način DF izaziva odijum i revolt građana, uz frapantnu činjenicu da u ovakve poduhvate čelnici DF-a šalju i maloljetna lica.

"Primiče se i 16. oktobar, kada će dvojica čuvara kase DF-a morati da podnesu izvještaj stranim finansijerima, na šta su utrošeni milioni eura u ovoj kampanji. Tada ćemo saznati i ko je, kako i za čije interese ubacivao novac u državu – i prošle godine i sada – a sve sa jednim ciljem: zaustaviti Crnu Goru na njenom putu evropske budućnosti. A bilo bi logično da se za finansijske tokove u DF-u zainteresuje i specijalni tužilac, pa je jasno da će veoma brzo Mandić i Medojević odustati od ovog fingiranja izborne kampanje i vratiti se svom omiljenom načinu vođenja politike – nasilnim pokušajima da se domognu vlasti", zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: