DPS: O Ključu su dovoljno rekli njihovi odlazeći članovi

"O tome ko je nervozan, ko dobija sve veću podršku građana i ko je politička prošlost, sve će biti jasno 16. oktobra", navode iz DPS-a
72 komentar(a)
DPS, Foto: Printscreen
DPS, Foto: Printscreen
Ažurirano: 16.09.2016. 17:34h

Demokratska partija socijalista u svom saopštenju nije prenijela ni djelić onoga što su o tim istim liderima proteklih dana saopštili njihovi dojučerašnji najbliži saradnici, navode iz DPS-a..

"Vodeći računa o kulturi javnog dijaloga, pokazali smo i izvjesnu dozu dobronamjernosti, izbjegavajući da koristimo riječi kojima su odlazeći članovi DEMOSA, URE I SNP-a okarakterisali “demokratičnost” partijskih procedura prilikom sastavljanja poslaničkih lista, kao i samih lidera koalicije Ključ u tom procesu Umjesto bilo kakvog smislenog objašnjenja za rascjepe u sve tri partije, stiglo je niz uvreda na račun DPS-a i lidera Mila Đukanovića. Tragikomično je međutim kada iz koalicije Ključ poručuju da je Đukanović istrošen – kada je sinonim istrošenosti valjda njihov lider Miodrag Lekić. Ili kada za Đukanovića kažu da je izmoren – kada je teško zamisliti nekoga ko bi bio više izmoren permanentnim unutarpartijskim raskolima od lidera SNP-a Srđana MIlića. A kada već uzimaju u ruke nadležnosti policijskih, tužilačkih i sudskih organa, najlogičnije bi bilo da krenu od građevinskog maga na čelu pokreta URA Žarka Rakčevića", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da sve drugo što u "svom neprimjerenom reagovanju" navode iz koalicije Ključ nije vrijedno komentara.

"O tome ko je nervozan, ko dobija sve veću podršku građana i ko je politička prošlost, sve će biti jasno 16. oktobra. Za iole primjetan rezultat na tim izborima za “ključare” bi bilo mudro da promijene strategiju uvredljive kampanje, ili makar pisca ovakvih njihovih saopštenja", zaključuje se.

Bonus video: