Na listi SD-a nema mjesta za aktere slučaja "Ramada"

Iz SD nisu odgovarali na pitanja "Vijesti" zašto se Durumbašić i Obradović nisu našli na listi, da li to ima ikakve veze sa slučajem Ramada i da li smatraju da je slučaj nanio štetu ugledu SD-a i da li će se to odraziti na izborni rezultat, poslije uspjeha u Tivtu
35 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 16.09.2016. 07:34h

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović predvodiće tu stranku na parlamentarnim izborima 16. oktobra.

Međutim, na listi kandidata za poslanike nema članova Glavnog odbora SD Emila Durumbašića i Nebojše Obradovića.

Obradović je saslušavan zbog slučaja "Ramada", odnosno zato što je navodno na zahtjev stranke iz kase Direkcije za željeznicu, na čijem je čelu, platio konvenciju SD-a.

Pošto je na navodne zloupotrebe ukazao poslanik Mladen Bojanić, Durumbašić, poslovni direktor SD-a, došao je u hotel i tražio da se izmijeni dokumentacija o plaćanju konvencija, kazala je Patricija Pobrić.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je tokom susreta sa predstavnicima NVO sektora početkom nedjelje kazao da će uskoro podići optužnicu za "Ramadu", saznaju "Vijesti".

Iz SD juče nisu odgovarali na pitanja "Vijesti" zašto se Durumbašić i Obradović nisu našli na listi, da li to ima ikakve veze sa slučajem Ramada i da li smatraju da je slučaj nanio štetu ugledu SD-a i da li će se to odraziti na izborni rezultat, poslije uspjeha u Tivtu.

Bonus video: