Demos: Lista kandidata za poslanike usvojena na bazi statutarnih odredbi

"Na predlog predsjednika članovi Predsjedništva stranke su usvojili, i to jednoglasno, listu kandidata. Takođe prema Statutu stranke, predlog Predsjedništva je zatim usvojio Glavni odbor ubjedljivom većinom glasova", navodi se u saopštenju Demosa
16 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 15.09.2016. 13:26h

Zbog javnosti ukazujemo da je lista kandidata za poslanike Demosa usvojena na bazi statutarnih odredbi, saopšteno je iz ove partije.

"Na predlog predsjednika članovi Predsjedništva stranke su usvojili, i to jednoglasno, listu kandidata. Takođe prema Statutu stranke, predlog Predsjedništva je zatim usvojio Glavni odbor ubjedljivom većinom glasova", navodi se u saopštenju Demosa.

Odbornik Demosa u Skupštini Podgorice Slaviša Čurović napustio je Glavni i Izvršni odbor partije jer se ne slaže sa listom kandidata za poslanike.

"Ona je sastavljena diktatorski, ali ostajem u partiji čiji sam osnivač, jer Demos nije Miodrag Lekić, već ljudi koji su u Demosu. Ostajem odbornik i glasaću kako stranka bude predlagala, uprkos ovome i nekom kapricu koji bi me terao da uradim drugačije. Neću da dam vjetar u leđa vladajućoj strukturi", rekao je on ranije "Vijestima".

Bonus video: