Socijaldemokrate: Šehović direktor kampanje, slogan: Dosljedno

„Odlučili smo se za ovaj slogan, zato što imamo dosljedne ljude, izborni program koji je dosljedan snažnom ekonomskom razvoju i zato što vodimo stabilnu i dosljednu, a ne lutajuću i obezglavljenu politku“
142 pregleda 94 komentar(a)
Damir Šehović, Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Damir Šehović, Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 14.09.2016. 18:45h

Socijaldemokrate (SD) Crne Gore nastupiće na parlamentarnim izborima sa sloganom „Dosljedno“, saopštio je direktor kampanje Damir Šehović, poručujući da ta stranka vodi stabilnu i dosljednu, a ne lutajuću politku.

„Odlučili smo se za ovaj slogan, zato što imamo dosljedne ljude, izborni program koji je dosljedan snažnom ekonomskom razvoju i zato što vodimo stabilnu i dosljednu, a ne lutajuću i obezglavljenu politku“, rekao je Šehović na konferenciji za novinare.

Kada je riječ o ljudima, on je rekao da je SD partija stručnih, uspješnih, dokazanih, ali i dosljednih ljudi, potpuno posvećenih Crnoj Gori, i njenim vitalnim državnim i nacionalnim interesima.

„Takvi ljudi su najbolji garant za realizaciju našeg izbornog programa usmjerenog ka ekonomskom razvoju. Dok se drugi svađaju, mi želimo da se bavimo isključivo životnim temama, jer znamo da jedino tako naši građani mogu imati koristi. Naše politike će takođe biti dosljedne“, kazao je Šehović.

On je poručio da će dosljedno biti posvećeni bogatijoj i uspješnijoj Crnoj Gori, koja mora nastaviti stabilno da se kreće evroatlantskim putem kojim se davno zaputila, ali i otvaranju novih radnih mjesta, izgradnji pravednog i solidarnog društva, a posebno stvaranju više šansi za mlade ljude.

„Dosljedno za Crnu Goru znači da smo bili i ostali dosljedni u borbi za Crnu Goru i njene vrijednosti – Crnu Goru koja i pored nesumnjivog napretka koji je ostvarila treba da se mijenja, ali ne i da se pod izgovorom potrebe za tim promjenama ruši“, rekao je Šehović.

Socijaldemokrate su vidjele da su, za razliku od njih, kako je rekao, drugi počeli da lutaju i da su zbog dosljednosti svojim foteljama bili spremni da destabilizuju državu i da bace pod noge sve ono što su decenijama zajedno gradili.

„Treći su umjesto državi ostali dosljedni svojim milionima, pa zato pokušavaju da nas ubijede u apsurd – da se za Crnu Goru bore tako što su se udružili sa onima koji su protiv Crne Gore“, kazao je Šehović.

Dosljedno za nova radna mjesta, dodao je on, znači da je njihov prioritetni zadatak u narednom periodu da stvore ambijent u kojem će se očuvati postojeća i otvoriti nova radna mjesta.

„Mi smo partija moderne, a ne populističke ljevice, koja ima jasnu viziju ekonomskog razvoja Crne Gore. Mi želimo da podstičemo, a ne da sputavamo razvoj. Zato ćemo se u kampanji baviti rješenjima, a ne praznim obećanjima“, poručio je Šehović.

Iza Socijaldemokrata, kako je kazao, stoje djela, iza većine drugih prazne riječi.

„Gotovo svi razvojni projekti koji se u Crnoj Gori realizuju, realizuju se u našim resorima. Takvom konkretnom politikom, a ne praznom demagoškom pričom se otvaraju nova radna mjesta. Dosljedno za pravedno i solidarno društvo, znači da smo partija koja teži državi pune socijalne pravde. A to može biti samo bogata i razvijena država“, dodao je Šehović.

On je ocijenio da u Crnoj Gori „moramo više da stvaramo, ali i da pravednije dijelimo stvoreno“. „Zato ćemo dosljedno biti posvećeni takvom društvu, jer smo svjesni da je ova država upravo opstala na principima pravde, solidarnosti i jednakosti“.

„Dosljedno za više šansi za mlade, znači da smo svjesni da mladi nijesu budućnost nego sadašnjost ove države. Zato želimo da im omogućimo da u svojoj zemlji rade i da pristojno žive od svoga rada“, naveo je Šehović.

Socijaldemokrate, kako je rekao, svojim konkretnim rezultatima, ali i ozbiljnom, stabilnom, a prije svega dosljednom politikom, garantuju za rješenja koja nude za budućnost.

„Zato ćemo biti najprijatnije iznenađenje na izborima, na kojima ćemo ponoviti odličan rezultat koji smo nedavno, u svom prvom samostalnom nastupu, postigli na lokalnim izborima u Tivtu, kada smo postali druga najjača partija u tom gradu i osvojili preko deset odsto podrške građana“, saopštio je Šehović.

Bonus video: