Kotorska URA samostalno nastupa na lokalnim izborima

U saopštenju se dodaje da je OO URA Kotor polovinom avgusta uputio poziv svim opozicionim strankama u Kotoru za formiranjem velike koalicije, ističući da tako ujedinjena i istinska opozicija može sigurnije doprinijeti smjeni vlasti na predstojećim lokalnim izborima u Kotoru
54 pregleda 2 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 13.09.2016. 10:24h

Kotorski opštinski odbor URA je donio jednoglasnu odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Kotoru.

"Nosilac liste je dipl. ecc Ljiljana Popović Moškov", saopšteno je iz ove partije.

U saopštenju se dodaje da je OO URA Kotor polovinom avgusta uputio poziv svim opozicionim strankama u Kotoru za formiranjem velike koalicije, ističući da tako ujedinjena i istinska opozicija može sigurnije doprinijeti smjeni vlasti na predstojećim lokalnim izborima u Kotoru.

"Neke od lokalnih stranaka nijesu se ni odazvale na poziv, a sa nekima su vođeni korektni i iskreni razgovori. Uvažavajući sva iznijeta mišljenja, stavove i argumentaciju vezanu za predloženo koaliranje, Kotorski opštinski odbor URA je na kraju donio odluku o samostalnom nastupu", kazali su iz URA.

Potpise imamo,izborna lista je spremna i ovih dana ćemo da je predamo, sažetak našeg programa djelovanja, namijenjen građanima se štampa, a nastupićemo sa sloganom “Ultima je URA - sačuvajmo Kotor”, poručila je predsjednica odbora URA u Kotoru Ljiljana Popović Moškov.

Bonus video: