Socijaldemokrate samostalno u Gusinju i Andrijevici: Nosioci lista Radončić i Vulević

Radončić je, kako je saopšteno, zahvalio na ukazanom povjerenju i kazao da će kampanja biti moderna i prije svega pozitivna, a da će se u njenom fokusu naći ekonomska pitanja, koja direktno utiču na život građana
7 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 12.09.2016. 12:16h

Opštinski odbori Socijaldemokrata Gusinja i Andrijevice odlučili su da ta stranka samostalno nastupi na predstojećim lokalnim izborima u te dvije opštine.

Odlučeno je da na čelu liste u Gusinju bude Dženadin Džeko Radončić, dok je u Andrijevici za nosioca liste izabran Radisav Vulević.

Radončić je, kako je saopšteno, zahvalio na ukazanom povjerenju i kazao da će kampanja biti moderna i prije svega pozitivna, a da će se u njenom fokusu naći ekonomska pitanja, koja direktno utiču na život građana.

On je rekao da građani Gusinja pozitivno reaguju na ono što rade Socijaldemokrate, dodajući da je suguran da će to doprinijeti ostvarenju dobrog izbornog rezultata.

„Želimo da Gusinje najzad počne da funkcioniše kao opština. Siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat na izborima i biti važan dio vlasti u Gusinju, te ćemo biti u prilici da sugrađanima ponudimo konkretna rješenja za probleme sa kojima se suočavaju“, rekao je on.

Prema riječima Radončića, veliki broj mladih ljudi im ukazuje povjerenje što je podsticaj da se u kampanji fokusiraju i na poboljšanje njihovog položaja u lokalnoj zajednici, otvaranje novih radnih mjesta i da im pruže veće mogućnosti za rad i razvoj u gradu, da mladi ne bi odlazili iz Gusinja.

U gusinjskom selu Kruševo održana je i tribina na kojoj su učestvovali predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, potpredsjednik, Damir Šehović i generalni sekretar, Danilo Mirotić, a tribini je prisustvovao i veliki broj članova Socijaldemokrata.

Kako je saopšteno, Socijaldemokrate će u Andrijevici voditi pozitivnu kampanju u toku koje će ponuditi konkretna rješenja za ključne probleme sa kojima se Andrijevčani susreću.

Vulević je naveo da će i u Andrijevici prioritet biti otvaranje novih radnih mjesta, na čemu će se iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata dosljedno insistirati.

„Nastojaćemo da kroz potenciranje ekonomskog razvoja našeg grada stvorimo preduslove za bolji život, kako bismo mogli da stvorimo ambijent u kojem će mladi moći da se u punom kapacitetu ostvare u našem gradu“, rekao je on.

Vulević je poručio da Socijaldemokrate očekuju dobar izborni rezultat koji će im služiti kao podsticaj da u budućnosti još više napora ulože u razvoj Andrijevice i potvrde činjenicu da, kako su rekli, iza njih zaista stoje djela, a ne prazna obećanja.

Bonus video: