Demokrate čestitale Kurban Bajram

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban bajram, sa željom da ove dane praznovanja podijelite sa najbližima, rođacima i prijateljima u miru i radosti"
4 komentar(a)
Aleksa Bečić
Aleksa Bečić
Ažurirano: 11.09.2016. 13:39h

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je u svoje, ali i u ime stranke Kurban Bajram svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban bajram, sa željom da ove dane praznovanja podijelite sa najbližima, rođacima i prijateljima u miru i radosti. Blagotvorna simbolika ovog praznika neka bude podsticaj za očuvanje, oplemenjivanje i širenje međuvjerske i međunacionalne sloge svih ljudi u Crnoj Gori i neka nas sve podsjeti na univerzalne poruke praštanja i pomirenja. Jedna od univerzalnih poruka Kurban-bajrama je i ljepota dijeljenja i solidarnosti. Građenje tvrđava zajedništva na temeljima radosti, tolerancije i ljubavi najveći je poduhvat u Crnoj Gori", piše u saopštenju.

Bonus video: