Orlandić: SD garantuju stabilnom i dosljednom politikom rješenja za budućnost

"Svjesni brojnih izazva koji se nalaze pred Crnom Gorom težimo evopskoj emancipaciji i dosljedno idemo ka ostvarenju realnih ciljeva koje smo postavili kao temelj naše politike, a to su sigurna budućnost sa više investicija i bolji životni standard naših građana"
70 pregleda 13 komentar(a)
Mićo Orlandić, Foto: Socijaldemokrate
Mićo Orlandić, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 11.09.2016. 11:59h

"Socijaldemokrate konkretnim rezultatima, ali i ozbiljnom, stabilnom i dosljednom politikom garantuju za rješenja koja nude za budućnost. Svjesni svega dobrog što je urađeno, ali i propuštenog, bićemo dosljedno posvećeni otvaranju novih radnih mjesta, ekonomskom rastu, pravednoj raspodjeli stvorenog i pružanju perspektive mladim ljudima" kazao je Mićo Orlandić, potpredsjedik Socijaldemokrata Crne Gore

On je dodao da su Socijaldemokrate mjesto za dosljedne i sposobne ljude. Kako je dodao oni su ideološki rasterećeni, otvoreni za sve mlade ljude koji žele da u zdravoj političkoj atmofseri postanu kreatori moderne i prosperitetnije Crne Gore, zasnovane na znanju i socijalnoj pravdi.

"Dok na jednoj strani postoje koalicije motivisane mržnjom, koja im ograničava ciljeve i aktivnosti, mi u Socijaldemokratama ne vodimo politiku mržnje. Svjesni brojnih izazva koji se nalaze pred Crnom Gorom težimo evopskoj emancipaciji i dosljedno idemo ka ostvarenju realnih ciljeva koje smo postavili kao temelj naše politike, a to su sigurna budućnost sa više investicija i bolji životni standard naših građana" objasnio je Orlandić.

Bonus video: