Radulović o konferenciji Mićkovića: Smiješan pokušaj da se nešto što sva Župa zna okrene naopako

On ističe da za vrijeme Mićkovićevog mandata kao predstavnika u Starom selu u Župi nije urađena nijedna aktivnost i projekat u kojem je on bio inicijator
50 pregleda 1 komentar(a)
Jovo Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Jovo Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 09.09.2016. 15:12h

Nezavisni odbornik u SO Nikšić Jovo Radulović smatra da je konferencija koju je organizovao njegov kolega odbornik Borislav Mićković povodom urađenih infrastrukturnih projekata u Župi nikšićkoj "smiješan pokušaj da se nešto što sva Župa zna okrene naopako".

Borislav Mićković, odbornik DPS-a u SO Nikšić, kazao je ranije danas da je u toj mjesnoj zajednici u proteklom periodu izvršena sanacija makadamskih puteva u ukupnoj dužini od 22 kilometra, s tim što su ostala dva sela koja će biti završena do kraja mjeseca.

"U svom trogodišnjem radu kao odbornik sam se lokalnoj samoupravi obratio sa preko 30 zahtjeva kako bi se počeli rješavati nagomilani problemi u Župi, za razliku od mog kolege i poluzemljaka Mićkovića, koji Župu obilazi s vremena na vrijeme i koji je za tri godine progovorio o Župi samo kada se, nakon protesta mještana, lokalna samouprava nakanila da sanira kliziđte u Liverovićima", stoji u saopštenju Radulovića.

On ističe da za vrijeme Mićkovićevog mandata kao predstavnika u Starom selu u Župi nije urađena nijedna aktivnost i projekat u kojem je on bio inicijator.

"Čim je on zamijenjen u ovom selu su krenule aktivnosti i projekti od kojih je najveći rekonstrukcija seoskog Doma. Nije se Mićković oglasio ni nakon propalog projekta vodovoda u selu Kuta kojim se sada hvali, vec je gutao knedle i držao pognutu glavu kada sam na sjednici SO Nikšić izložio problem sa ovim vodovodom. Nije se oglasio ni kada sam kao odbornik komentarisao milionsku pljačku nastalu izgradnjom glavnog vodovoda u Župi”, ističe Radulović.

Nije se, prema njegovim riječima, Mićković oglasio ni kada je Radulović u SO Nikšić izlagao problem gdje djeca iz “Mićkovićevog vikend prebivališta prelaze preko drvene grede nabujalu Gračanicu”, ni kada je tražio da se završi saniranje oštećenja na glavnom putu ka Župi.

“Nije se oglasio ni kada sam kao odbornik od lokalne samouprave tražio da izvrši rekonstrukciju karaule Voltica koja se nalazi u njegovom selu. Nije se oglasio ni kada sam tražio rekultivaciju rudokopa u Župi. Da je bilo ko drugi pokušao da opravda nerad i maćehinski odnos lokalne samouprave prema Župi sigurno bih kao i većina Župljana progutao ove neistine ne želeći da se upuštam u ovu niskost koja je na sceni. Izaći i reći kako njegov DPS sve ovo uradi može u Župi samo da bude stvar podsmijeha. Prošla su vremena moj kolega Mićkoviću kada se nečiji nerad mogao vrednovati u Župi”, zaključio je Radulović.

Bonus video: