SDP šalje poruku objedinjavanja

SDP će kampanju za izbore započeti konvencijom u Nikšiću 17. septembra, o detaljima danas na sjednici GO
115 pregleda 92 komentar(a)
SDP logo izbori
SDP logo izbori
Ažurirano: 09.09.2016. 05:25h

SDP će kampanju za parlamentarne izbore voditi pod sloganom "Država svima", čiji vizuelni identitet treba da poruči da je Crna Gora dom za sve njene građane.

Na crvenoj pozadini, svjetlijom nijansom označena je Crna Gora, na kojoj je poruka kampanje.

"To je i poruka objedinjavanja svih kreativnih i stručnih potencijala države i njihovo stavljanje u funkciju političke i socioekonomske konsolidacije Crne Gore", objašnjeno je "Vijestima".

SDP će kampanju za izbore započeti velikom konvencijom u Nikšiću 17. septembra, a izbornim pripremama danas će se baviti Glavni odbor.

Lider SDP-a Ranko Krivokapić juče je poručio da regularnost izbora može biti dovedena u pitanje jer u Zakonu o izboru odbornika i poslanika piše da građani mogu glasati samo uz biometrijsku ličnu kartu, dok je Državna izborna komisija odlučila da je to nevažno.

"Zato je ovo trenutak kada vam treba politički dogovor i kada se pokazuje da je opasno što je Parlament postao korumpirano mjesto većine,” rekao je on novinarima.

Lider SDP je poručio da se ne smije kršiti zakon.

"Ovaj način da će se sprovesti izbori koji će biti u temelju sporni i oko zakonskh odredbi, je način da se zaoštrava situacija uCrnoj Gori i time se preuzima odgovornost za dalje ishode oko tih izbora,” kazao je on.

Bonus video: