SNP: Primijenite zakon, ne bavite se štelovanjem i lopovlukom volje građana

"Za izbore i naš i rezultat Velike koalicije Ključ - ne brinite, pokazaće vam građani namjeru da vam promjene status tamničara Crne Gore u utamničene"
54 pregleda 56 komentar(a)
SNP logo, Foto: Printscreen
SNP logo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 08.09.2016. 14:40h

Na konkretne zamjerke SNP-a DPS je kako kažu iz ove partije opet odgovorio maglom, ali da je priča o biračkim spiskovima jasna.

"Primijenite zakon, ne bavite se štelovanjem i lopovlukom volje građana" kazali su iz ove partije.

Iz SNP-a su istakli da se saopštenje DPS-a ne bavi suštinom poruke oko biračkih spiskova već kako kažu šupljinom politikanstva, i da će se spustiti na taj nivo, jer je kako navode njihovu poruku lako raščlaniti.

"Retorika koju koriste tamničari Crne Gore kada pričaju o osipanju ima jedan mali problem. Da vas podsjetimo: od vas su odlazili visoki funkcioneri - i to pravo u zatvor. Mi "grlimo" građansku opciju, a Vi optuženičke klupe i kazamate. Za izbore i naš i rezultat Velike koalicije Ključ - ne brinite, pokazaće vam građani namjeru da vam promjene status tamničara Crne Gore u utamničene" objašnjava se u saopštenju.

Oni su pozvali DPS da u međuvremenu odgovore na kako kažu na jednostavno pitanje.

"Koliko je novca u prethodnim "pobjedničkim" kampanjama DPS-a prikupljeno od onih što priznadoše da su članovi i šefovi organizovane kriminalne grupe DPS-a u Budvi. Zapravo, stidite li se njih - ako se ne stidite njihovog novca?" zaključili su iz ove partije.

Bonus video: