DPS odgovorio Kneževiću: Novi izborni poraz DF-a je neminovan

"DPS će pobijediti i na ovim izborima, jer smo sigurni da ih ne mogu dobiti oni čija se politika zasniva na izdaji svoje države, na ignorisanju sistema i nepriznavanju odluka kada im one ne odgovaraju, bez obzira na to što dolaze od nezavisnih regulatora"
55 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 07.09.2016. 17:33h

Nakon što je Agencija za elektronske medije zabranila prvobitni spot Demokratskog fronta, oglasio se funkcioner te stranke Milan Knežević rekavši da je to učinjeno po nagovoru Demokratske partije socijalista. Iz DPS-a je stiglo saopštenje u kojem oštro demantuju riječi poslanika Kneževića.

"To što je Milan Knežević danas saopštio da se njemu i DF-u ne dopadaju odluke crnogorskih institucija, nema nikakve veze sa DPS-om i našom politikom. Predizborni spot DF-a u kojem se čuje uvredljivi i pljuvački rječnik svojstven toj političkoj grupaciji, zbog čega je Agencija za elektronske medije očigledno preduzela zakonom propisane mjere, može naići samo na osudu ukupnog crnogorskog društva koje je, bez obzira na sva teška vremena kroz koja smo prolazili, naviklo na dostojanstvene i pristojne političke utakmice. Milan Knežević bi morao, kao poslanik u Skupštini Crne Gore, znati dvije osnovne stvari: Agencija za elektronske medije je nezavisno regulatorno tijelo koje bira Skupština, a pravila za predizborne kampanje i oglašavanje tokom njih su usvojena konsenzusom u toj istoj Skupštini, uz aktivno učešće Kneževićevog DF-a", piše u saopštenju.

Oni su dodali da će DPS sigurno trijumfovati na ovim izborima, te da je poraz DF-a neizbješna stvar.

"DPS će pobijediti i na ovim izborima, jer smo sigurni da ih ne mogu dobiti oni čija se politika zasniva na izdaji svoje države, na ignorisanju sistema i nepriznavanju odluka kada im one ne odgovaraju, bez obzira na to što dolaze od nezavisnih regulatora. Poraz DF-a je neminovan naročito kada se zna da njihove politike koncipiraju i trasiraju politički aroganti i samozvani narodni tribuni poput Kneževića. Nasuprot destruktivnoj, rušilačkoj i ucjenjivačkoj politici DF-a, koja je jasno vidljiva i u njihovim predizbornim spotovima, pobjedu DPS-a garantuje naš izborni program i vizionarski pristup za dalji demokratski i ekonomski napredak Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: