Socijaldemokrate samostalno u Budvi, Radulović nosilac liste

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je rekao da su Socijaldemokrate nastale prije više od godinu dana iz želje i potrebe da se očuva ideja izvorne socijaldemokratije
77 pregleda 32 komentar(a)
Socijaldemokrate Budva, Žarko Radulović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Budva, Žarko Radulović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 04.09.2016. 14:42h

Socijaldemokrate Budve će nastupiti samostalno na predstojećim lokalnim izborima, a nosilac liste će biti član Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore, predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović, jednoglasno je danas odlučio opštinski odbor Socijaldemokrata Budve, saopšteno je iz te partije.

"Radulović se zahvalio na ukazanom povjerenju i poručio da će Socijaldemokrate Budve, zahvaljujući veoma dobrom rezultatu koji će sigurno ostvariti, izvjesno biti ključni dio buduće lokalne vlasti. Istakao je da to što ćemo značajno participirati u novoj vlasti nas dodatno obavezuje u kampanji. Zato ćemo našim sugrađanima ponuditi rješenja za probleme koje ih muče, a ne nova, prazna obećanja. Budvanima trebaju rješenja, a ne nova prazna obećanja", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Iz ove partije ističu da ne žele da se sa bilo kim nadgornjavaju i svađaju.

"Želimo da sve dobronamjerne i sposobne Budvane okupimo, kako bismo zajedno definisali prioritete, ali i radili na njihovoj realizaciji. Osnovna pretpostavka za rješavanje svih otvorenih pitanja sa kojima se Budvani suočavaju jesu stabilni, uspješni, odgovorni i pošteni ljudi, koji bi ne bježe od odgovornosti, nego preuzimaju odgovornost, ali za dobro svih Budvana. Budvom, dakle, treba da upravlja tim koji će govoriti djelima, a ne riječima. Upravo takvi ljudi, iza kojih stoje djela i konkretni rezultati, predstavljaće SD u budućoj vlasti i radiće na rješavanju svih problema našim građanima. Mi želimo da radimo, a ne da pričamo i da se reklamiramo. To isto ćemo tražiti i od drugih", dodaje se u saopštenju.

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je rekao da su Socijaldemokrate nastale prije više od godinu dana iz želje i potrebe da se očuva ideja izvorne socijaldemokratije.

"Danas s ponosom možemo reći da, zahvaljujući našem predanom radu, socijaldemokratija živi u svakom kutku Crne Gore. Potvrdu našeg rada smo dobili u Tivtu, kada smo postali druga najjača partija na lokalnom nivou, a siguran sam da će se taj trend nastaviti i u Budvi, ali i svim gradovima Crne Gore. Naša politika je usmjerena na ljude, i lišena je politikantstva i praznih obećanja. Mi želimo da zajednički stvaramo razvijenu državu, u kojoj će se očuvati postojeća, i otvoriti nova radna mjesta, u kojoj će se infrastruktura poboljšati i u kojoj će mladi ljudi imati šansu za napredak", kazao je Brajović.

Bonus video: