URA SUMIRALA SITUACIJU U BARU

Kosović: Ni Sveti Petar Cetinjski ne bi riješio ove probleme preko noći

"Uvertira za to trebaju da budu parlamentarni izbori 16. oktobra jer je neminovno da nas ova vlast vodi "sigurnim putem" u propast. Ne dozvolimo da opet kopaju naš grad 11. avgusta vec bi se trebali na vrijeme pripremati za sledeću sezonu, da nam smeće ne bude razglednica Bara. Osvjetlajmo obraz Crnoj Gori da zajedno vratimo ono što smo imali nekad i da gradimo zajedno ognjište koje će sa ponosom naši potomci čuvati", zaključeno je u saopštenju
106 pregleda 3 komentar(a)
URA
URA
Ažurirano: 04.09.2016. 13:08h

Nerad barske lokalne samouprave ponovo je i ove turističke sezone bio razlog brojnih propusta. Prevelike količine smeća, psi lutalice, nepregledne kolone automobila, nedostatak parking mjesta i jedan od najvećih problema - izlivanje fekalnih voda u more koje svake godine prouzrokuju stomačne epidemije, naveo je u saopštenju Željko Kosović, član Opštinskog odbora URA u Baru.

U daljem saopštenju se navodi da je vlast u tom gradu uništila sve, pa i u državi.

"To je rezultat nesavjesnog rada svih gradskih službi. Imamo plan za rješavnje ovih problema, iako ih ni Sveti Petar Cetinjski ne bi mogao riješiti preko noći. Vlast u Baru je 25 godina radila na tome da uništi sve što je bilo normalno u ovom gradu i ovoj državi. Pošto su ljudi koji vode ovaj grad navikli da primaju pozamašne svote koje im obezbjeđuju građani i privrednici Bara, dužnost im je makar da našim gostima omoguće pristojno i bezbjedno ljetovanje. Vrijeme je da se ta gospoda, koja nije navikla da živi od svog rada i čiji je nerad doveo do ovog jadnog ambijenta, suoči sa rezultatima svog nerada i da napusti pozicije za koje su se grčevito borili", saopšteno je.

Kosović je istakao da bi do poboljšanja trebalo da dođe nakon izbora kada dođe do eventualne smjene vlasti.

"Uvertira za to trebaju da budu parlamentarni izbori 16. oktobra jer je neminovno da nas ova vlast vodi "sigurnim putem" u propast. Ne dozvolimo da opet kopaju naš grad 11. avgusta vec bi se trebali na vrijeme pripremati za sledeću sezonu, da nam smeće ne bude razglednica Bara. Osvjetlajmo obraz Crnoj Gori da zajedno vratimo ono što smo imali nekad i da gradimo zajedno ognjište koje će sa ponosom naši potomci čuvati", zaključuno je u saopštenju.

Preporučujemo za Vas