Damjanović potvrdio da je Jonica zaprijetila odlaskom iz SNP-a

Jonica se zalagala za samostalan nastup SNP na izborima
39 komentar(a)
Aleksandar Damjanović, Foto: Boris Pejović
Aleksandar Damjanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.09.2016. 19:11h

Šef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije Aleksandar Damjanović potvrdio je da je Snežana Jonica, poslanica te partije, zaprijetila ostavkom ukoliko SNP potpiše sporazum sa Demos-om i GP URA.

Na pitanje da li je tačno da je Jonica na sjednici GO kazala da će napustiti SNP, Damjanović je u emisiji Načisto TV VIjesti odgovorio potvrdno. On je rekao da je Jonica na sjednici GO SNP, koja je održana u srijedu, kazala da će napusttii partiju ako se potpiše sporazum. Ona je danas na Facebook profilu potrvdila da je u srodstvu sa liderom partije Srđanom Milićem, te da mediji treba da vide s kim je juče došla u parlament, misleći na njega.

Jonica se zalagala za samostalan nastup SNP na izborima.

Damjanović je kazao da je "to njen lični čin", ne želeći da komentariše špekulacije da je u pregovorima sa URA i Demos traženo i da Jonica ne bude na listi.

Damjanović je kazao da je najvažnija odluka, o građanskoj koaliciji donijeta, i da ne očekuje nikakve dalje probleme na relaciji ove tri partije.

Govoreći o potrebi održavanja referenduma o NATO kao mogućem kamenu spoticanja u dogovoru koalicionog saveza, Damjanović je izrazio očekivanje da će te dvije partije prihvatiti da je to "nešto što je demokratska potreba Cre Gore".

Bonus video: