Demos: DPS izbjegava istinu uličarskim stilom

U saopštenju se dodaje da ovakva reakcija ne čudi, "jer samo besmislenim optužbama mogu pravdati agresivnu kampanju kojom uvjeravaju crnogorske građane u suprotno već 10 godina"
56 pregleda 17 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 01.09.2016. 15:16h

Dežurni propagandisti DPS-a, već uigranim otužnim stilom, i u svom poslednjem saopštenju ponovo spuštaju javnu komunikaciju na najniži mogući nivo, navodi se u saopštenju Demosa.

"Taj zov kod njih naročito se probudi i podivlja kada osjete da treba braniti svog neprikosnovenog gospodara Mila Đukanovića. Opet ih činjenice ne interesuju, već uporno potcjenjuju građane Crne Gore poturajući im jeftinu manipulaciju i laž. Idu toliko daleko da tvrde da je laž tumačenje zvaničnih stranih eksperata koji su prodali AFIS sistem crnogorskim vlastima – da naša lična karta nije biometrijska", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da ovakva reakcija ne čudi, "jer samo besmislenim optužbama mogu pravdati agresivnu kampanju kojom uvjeravaju crnogorske građane u suprotno već 10 godina."

"Suština je da pored magle koju prosipaju u svojim uličarskim saopštenjima, nedostaju odgovori na dva ključna pitanja, koja su dužni građanima Crne Gore: Prvo, da li su lične karte u Crnoj Gori biometrijske ili ne? I drugo, da li premijer Đukanović osjeća obavezu da se tim povodom obrati crnogorskim građanima i preuzme odgovornost za nastali skandal da se u ovoj zemlji ne može saznati karakter ličnih karata, što između ostalog utiče i na regularnost izbornog procesa", navodi se u saopštenju Demosa.

Bonus video: