SDP osmislio slogan: "Država svima!"

SDP Ranka Krivokapića će u kampanji insistirati na porukama koje je slao prethodnih mjeseci, i zbog kojih je raskinut savez sa DPS
107 komentar(a)
Ranko Krivokapić SDP, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić SDP, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.09.2016. 06:31h

“Država svima!” je slogan pod kojim će Socijaldemokratska partija (SDP) voditi kampanju za parlamentarne izbore 16. oktobra, saznaju “Vijesti”.

Slogan kampanje sublimira ključnu poruku koju SDP namjerava da prenese u kampanji - da je današnja borba za državu dominantno borba za pravdu i jednake šanse za sve i da ona nije manje važna i teška nego borba za državnu nezavisnost, objašnjeno je “Vijestima”.

SDP Ranka Krivokapića će u kampanji insistirati na porukama koje je slao prethodnih mjeseci, i zbog kojih je raskinut savez sa DPS. Da je Crna Gora država u kojoj su oni koji su bliski toj partiji prigrabili narodno bogatstvo i resurse, gdje samo oni dobijaju najunosnije poslove, gdje samo oni ne plaćaju porez, gdje oni žive u izobilju a drugi jedva preživljavaju, gdje oni postaju vlasnici ove države.

“Danas je Crna Gora država u kojoj je sud partije i pojedinca jači od zakona. Država Crna Gora nije svih nas, već nekolicine njih. Želimo da Crnu Goru vratimo narodu jer jedino će je tako u srcu nositi svi njeni građani. Kada je država pojedinac ili uska grupa onda su oni najveća prijetnja a ne zaštita države,” prenio je sagovornik.

Demokratski front vodiće kampanju za državne izbore pod sloganom “Mi ili on”, kao i “Crna Gora radi”, dok je većina stranaka još nije osmislila.

Bonus video: