Performans mladih Demokrata u Pljevljima

"Da kreativne aktivnosti Mladih Demokrata zaista predstavljaju pravi potez, dokaz su velika pozornost i srdačne rekacije koje su izazivali kod stanovnika Pljevalja", kazali su iz ove partije.
72 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 26.08.2016. 12:37h

Mlade Demokrate su u proteklih nekoliko nedjelja, obilazeći domaćinstva na sjeveru Crne Gore, stanovnicima sjevernih opština pokazale svoj kreativni duh izvodeći brojne performanse, kako bi, makar na kratko, pokazali da je potrebno samo malo odlučnosti i hrabrosti da se otpočnu promjene zarad boljeg sjutra, saopšteno je iz ove partije.

Nakon Plava, Rožaja, Mojkovca, Berana, Andrijevice, Bijelog Polja, Mlade Demokrate su posjetile i najsjeverniju opštinu u Crnoj Gori, Pljevlja.

"Izvodeći perfomanse „Ti biraš“, „Uspavana ljepotica“ i „Da se u Pljevlja dolazi, a ne odlazi iz njih“, Mlade Demokrate su na simboličan način poručile da građanke i građane Pljevlja treba da se trgnu iz beznađa, jer imaju priliku da izaberu novu snagu, bolji program, nove ljude, koji će uraditi sve što je u njihovoj moći da ovu sjevernu opštinu učine mjestom prosperiteta, u kojem će mladi ljudi, kao nosioci progresivnih promjena, pronalaziti dovoljno razloga da ostanu. Da kreativne aktivnosti Mladih Demokrata zaista predstavljaju pravi potez, dokaz su velika pozornost i srdačne rekacije koje su izazivali kod stanovnika Pljevalja", kazali su iz ove partije.

Galerija

Bonus video: