DF: Razumijemo nervozu i paniku u redovima DPS-a

DF poziva Vrhovnog državnog tužioca da konačno iznese činjenice i detalje oko ubistva Duška Jovanovića
45 komentar(a)
DF konferencija, Foto: Boris Pejović
DF konferencija, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.08.2016. 09:44h

Iz Demokratskog fronta je saopšteno da u potpunosti razumiju nervozu i paniku u redovima DPS-a, jer će se ta stranka "ubrzo, nakon 27 godina vladavine, konačno suočiti sa nezavisnim tužilaštvom u slobodnoj Crnoj Gori".

DF poziva Vrhovnog državnog tužioca da konačno iznese činjenice i detalje oko ubistva Duška Jovanovića, da ih prezentuje crnogorskoj javnost i tako prekine tišinu koja traje tri mjeseca.

"DF javno obećava da će, nakon što 16. oktobra oborimo DPS, u Crnoj Gori konačno biti uspostavljena vladavina prava. Tužilaštvo i sudovi više neće služiti interesima vladajućih stranaka, već će biti slobodni da sprovode pravdu i istinu, i da služe građanima Crne Gore. Konstituisanjem pravne države biće obezglavljeni kriminal i korupcija na visokom nivou, a svi iz lopovske družine Mila Đukanovića, uključujući i njega, biće procesuirani. Sva imovina stečena kriminalom i korupcijom biće zakonskim rješenjima pretvorena u nacionalno dobro, na opštu korist svih građana. U borbi protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije ne smije biti izuzetaka. Crna Gora ne može više da čeka ni jedan minut, svi moramo doprinijeti - Da radi Crna Gora", zaključuje se u saopštenju DF-a.

Bonus video: