Bošnjak: Đukanović već 25 godina vlada zahvaljujući podjelama

Ona je kazala da Đukanović manipuliše sa liderima Demosa, a da su birači prepoznali da se radi o ličnom interesu i da se su se iz tog razloga počeli vraćati DF-u
126 pregleda 29 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Boris Pejović
Branka Bošnjak, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.08.2016. 16:44h

Branka Bošnjak, poslanica Demokratskog fronta kazala je da Milo Đukanović već 25 godina vlada zahvaljujući podjelama među opozicionim biračima, i da je to pokušao i ovog puta ali da su oni to na vrijeme prepoznali i počeli se vraćati DF-u.

"Svi su dobrodošli u tu kuću. Svi oni koji dijele iste vrijednosti sa nama. A to je da otvorimo nova radna mjesta, fabrike, borimo se protv korupcije i kriminala i da učinimo da Crna Gora opet radi. Svi koji su na tom putu su dobrodošli u našu kuću", poručila je Bošnjak u video poruci objavljenoj na Facebook stranici DF.

Ona je kazala da Đukanović manipuliše sa liderima Demosa, a da su birači prepoznali da se radi o ličnom interesu i da se su se iz tog razloga počeli vraćati DF-u.

"Ovo je prilika da pozovem sve, sve lidere, sve glasače, sve one koji opoziciono razmišljaju da dođu Demokratskom frontu, kao jedinoj opozicionoj grupaciji koja se istinski istrajno bori protiv ovog korumpiranog režima. I želimo jednu stvar, a to je da Crna Gora opet radi, a da su socijalne i ekonomske teme one koje nas sve spajaju i da nećemo dozvoliti da nas više dijele" zaključila je Bošnjak.

Bonus video: