Zogović: DF-u i građanima Crne Gore jasne namjere Demosa i njegovih lidera

„Odluka ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića da ukaže gostoprimstvo promoteru Velike Albanije prvi je javno kritikovao njegov predsjednik Miodrag Lekić"
280 pregleda 4 komentar(a)
Milun Zogović, Foto: Demokratski front
Milun Zogović, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 22.08.2016. 18:20h

Demokratskom frontu i slobodnim građanima Crne Gore su potpuno jasne političke namjere Demosa i njegovih lidera Miodraga Lekića i Gorana Danilovića, pa su pojašnjenja pisana na ledu i više nego suvišna, kazao je funkcioner DF-a Milun Zogović.

On je kazao da je odluku Danilovića o gostoprimstvu promotera Velike Albanije prvi kritikovao Lekić.

„Odluka ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića da ukaže gostoprimstvo promoteru Velike Albanije prvi je javno kritikovao njegov predsjednik Miodrag Lekić, spočitavajući sa fingirane, neutralne distance, neprimjerenost izostanka reakcije od strane Vlade, istovremeno previđajući da u toj vladi sjedi i predstavnik njegove partije u čijoj je isključivoj nadležnosti dato pitanje. Stoga ministar Danilović objašnjenje duguje, zapravo, svom predsjedniku Lekiću, koji je izgleda na trenutak zaboravio na čvrsti politički zagrljaj njegovog Demosa i DPS-a pod diretnom dirigentskom palicom premijera Mila Đukanovića“ objasnio je Zogović.

On je naveo da cnogorsku ne treba nepotrebno opterećivati nedoumicama i zbunjenošću.

„Takođe, bilo bi krajnje pragmatično i ljekovito kroz upoznavanje sa nadležnostima ministra unutrašnjih poslova suziti prostor za nova potencijalna isčuđavanja, projektovane nedoumice i pozorišnu zbunjenost kojom se nepotrebno i neprimjereno opterećuje crnogorska javnost. Da bi ispunio očekivanja mandatara Djukanovića ministar Danilović mora biti rasterećen i od paranoičnog straha od približavanja Demokratskog fronta i premijerovog DPS-a“ istakao je Zogović.

On je dodao da DF nikada neće koketiratio sa DPS-om.

„U tom cilju toplo proručujem ministru Daniloviću da ne strahuje, jer Demokratski Front nikada nije i nikada neće koketirati sa Djukanovićevim DPS-om. U tome jeste i suštinska razlika između Demkoratskog fronta i onih koji su izabrali politički zagrljaj sa Djukanovićem. Beskompromisno, principijelno i dosledno zajedno sa najboljim i najpouzdanijim saveznicima -slobodnim građanima Crne Gore, Df nastavlja svoju odlučnu političku borbu sve do konačne pobjede, jer da bi Crna Gora preživjela Đukanović mora biti pobijeđen i tu nema kompromisa“ zaključio je Zogović.

Bonus video: