Demokrate: DPS možemo zamisliti samo pred sudijom

"A što se tiče čokolade pred vratima, poslaćemo vam jednu, mladosti, mudrosti i hrabrosti, da se ublaže facijalni grčevi u nervoznim javnim nastupima"
8 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 22.08.2016. 17:50h

"Posljednju epoha vladavine svih diktatorskih i autokratskih režima u istoriji ljudskog roda, karakterišu nervozne izjave, nagle i nepromišljene emocionalne odluke i reakcije. Demokratska partija socijalista još jedan je knjiški primjer pomenutog" saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Kako navode u saopštenju posle brojnih događaja na red su došle i uvrede na račun Bečića.

"Posle "Bitango" upućeno poslaniku Crne Gore, izjave "Gorivo je luksuz", evidentne neuroze straha koja trese redove DPS-a, i umalo fizičkog obračuna u Skupštini Crne Gore, na red je došla i direktna, lična uvreda upućena predsjedniku Demokratske Crne Gore, Aleksi Bečiću. Tipična, već izlizana patetično-arogantna koncepcija saopštenja, pisana - "Bog to sam Ja" stilom, doduše ovog puta i sa dozom vidnog i nekontrolisanog bijesa u naliv peru. Možda navedeno i ne bi bio slučaj da je u pomenutom pisanju učestvovao, sada već osudjeni član organizovane kriminalne grupe, koji bi, vjerujemo objasnio nervoznim pojedincima (svojim karakterističnim stilom) da je jedan plus jedan dva, da je dekadentna, korumpirana, višedecenijska vladavina pred kolapsom, i da Crna Gora ostaje u rukama mladosti, pravednosti, stručnosti i zajedništva. Vjerujemo da bi na sličnu jednačinu naišli i u presudama za kupovinu ličnih karata ili u Izvjestaju Evropske Komisije koji kaze "da je u maju osudjeno petoro ljudi za kupovinu ličnih karata iz vladajuće Demokratske partije socijalista"" saopšteno je iz ove partije.

Iz partije su istakli da ne znaju da li DPS može nekog zamisliti na državnoj funkciji, ali da oni DPS mogu zamisliti samo pred sudijom.

"Jedni su bili do Spuža, drugi su u Spužu, treći pakuju kofere za Spuž, a četvrti se tresu čekajući poziv, opet naravno za Spuž.Naravno da vi Bečića ne možete zamisliti na državnoj funkciji jer mjerite svojom mjerom. Predsjednik Demokrata ne krade, ne laže, ne švercuje cigarete, nema veze sa nerasvijetljenim ubistvima, ne rasprodaje crnogorsku obalu tajkunima, ne obračunava se kukavičkim metodama sa konkurencikom i ne pripada organizivanim kriminalnim grupana, kao perjanici DPS-a. To je vaš sistem vrijednosti, protiv kojeg se mi borimo i koji ćemo vrlo uskoro pobijediti. Čistina, znanje i hrabrost moraju pobijediti mulj, talog i kukavicluk" navodi se u saopštenju.

Iz partije su pozvali da se informacije o finansijama proslijede nadležnim državnim organima.

"Za sramne i gnusne laži koje se tiču finansija, pozivamo da u najkraćem roku navedena saznanja i informacije proslijedite nadležnim državnim organima na procesuiranje. Naravno, to neće biti slučaj jer se radi o izmišljotinama. A što se tiče čokolade pred vratima, poslaćemo vam jednu, mladosti, mudrosti i hrabrosti, da se ublaže facijalni grčevi u nervoznim javnim nastupima" zaključili su iz ove partije.

Bonus video: