Radovanić podnio ostavku u Upravi carina

"Princip političke odgovornosti je u crnogorskoj praksi potpuno nepoznat, ali mi čvrsto stojimo iza date riječi", kazao je Radovanić
4 komentar(a)
Mileta Radovanić, Foto: URA
Mileta Radovanić, Foto: URA
Ažurirano: 19.08.2016. 08:36h

Član Centralnog odbora Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić, slijedeći odluku URA da zbog grubog kršenja Sporazuma o slobodnim i fer izborima od strane DPS-a napusti prelaznu vladu, podnio je ostavku na mjesto pomoćnika direktora sa posebnim ovlašćenjima u Upravi carina.

"Princip političke odgovornosti je u crnogorskoj praksi potpuno nepoznat, ali mi čvrsto stojimo iza date riječi. Prioritet nam nijesu fotelje, već istinske reforme. Kolegama koji ostaju u Vladi izbornog povjerenja želim uspjeh. Na ostale kolege iz opozicije apelujem da oštrice usmjerimo protiv DPS-a i njegovih satelita, a ne prema istinskim opozicionim subjektima. To samo vodi presipanju opozicionih glasova i većem broja mandata DPS-u, odnosno ne znači promjenu režima. Nadam se da svi imamo isti cilj - smjena vlasti, a ne održavanje i poboljšanje statusa „parazit opozicije“ koja će uživati u povlasticama i imunitetima, bez kapaciteta i volje da izvede neophodne političke promjene", rekao je Radovanić.

Bonus video: