DF: Demos se više ne može smatrati opozicionom partijom

“Rezultat tog zajedničkog likovanja je poznat, svi su danas u koaliciji sa Đukanovićem i sprovode politiku njegove Vlade“
42 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Demokratski front
Demokratski front, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 18.08.2016. 17:24h

U Demokratskom frontu (DF) vjeruju da konflikta među opozicijom nema jer, kako su kazali, Demos se više ne može smatrati opozicionom partijom.

„Oni su napravili kompromis oko svojih principa i izdali svoje pristalice ostavši u vladi Demokratske partije socijalista (DPS), koja je dovela Crnu Goru na ivicu ekonomskog kolapsa“ naveli su iz DF-a.

Prema njhovim riječima, mnogi bivši glasači Demosa se ovih dana vraćaju se nazad u DF.

„Oni su ljuti i osjećaju se izdanim od strane Demosa, koji je iznevjerio svoje principe i sarađuje sa DPS-om. Jedini odgovor koji Demos nude ovim ljudima je smiješan – ne započinjite svađu među opozicionim partijama“, istakli su iz DF-a.

Oni su kazali da „još od vremena Novaka Kilibarde niko nije tako prevario i izdao opoziciju i slobodne građane kao što je to uradio Demos u saradnji sa Socijaldemokratskom partijom (SDP) i Građanskim pokretom URA“.

„Umjesto da su se 17, 18. ili 24. oktobra pridružili DF-u, oni su u tim teškim trenucima stali na stranu diktatora, Specijalne antiterorističke jedinice i huligana koji su terorisali građane Crne Gore“, dodali su iz DF-a.

Kako kažu, još pamte likovanje DPS-a, Demosa, URE i SDP-a kada su protesti brutalno razbijeni a narod prebijan, trovan suzavcem, bojnim otrovima i gađan šok bombama.

“Rezultat tog zajedničkog likovanja je poznat, svi su danas u koaliciji sa Đukanovićem i sprovode politiku njegove Vlade“, rekli su iz DF-a.

DF je pozvao sve ljude koji su nezadovoljni vladavinom DPS-a i situacijom u državi da podrže pravu opoziciju i plan „da Crna Gora radi“.

Bonus video: