Demos: DF je postao omiljena DPS opozicija

Demos navodi da će građani, a posebno opozicioni birači najbolje ocijeniti, pa i na prestojećim izborima, činjenicu da sve opozicione stranke poštuju sporazum o opozicionom nenapadanju osim DF
51 pregleda 128 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Savo Prelević
Demokratski front, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.08.2016. 12:28h

Demos poziva Demokratski front da prestane da pomaže nastavku vladavine nekontrolisane vlasti Mila Đukanovića, saopšteno je iz te partije.

"Već u dužem periodu zajedno sa javnošću uočavamo kakofoniju podvala DPS i DF koje su usmjerene prema DEMOS-u. Perfidnost i brutalnot su samo varijacije na istu temu i ka istom cilju. Sa žaljenjem konstatujemo da rukovodstvo DF ne posustaje u kampanji kleveta, uvreda, podvaljivanja, neistina, politikanskih diskvalifikacija koje nažalost saopštava gotovo informerskim stilom, najčešće u režimskim medijima, a na zadovoljstvo DPS-a. Uprkos tome, DEMOS čvrsto ostaje pri stavu i potpisanom sporazumu o nenapadanju u opoziciji", navode iz Demosa.

Demos navodi da će građani, a posebno opozicioni birači najbolje ocijeniti, pa i na prestojećim izborima, činjenicu da sve opozicione stranke poštuju sporazum o opozicionom nenapadanju osim DF "koji je u različitim intervalima ove godine i sa različitim intenzitetom agresivno i neutemeljeno napadao sve stranke u opoziciji."

"Izražavajući žaljenje da su pojedinci u DF, po mnogima, opsjednuti dramom čuvanja poslaničkih mandata, postali nosioci kanibalističke politike u opoziciji i time omiljeni DPS-ovi opozicionari - DEMOS ih dobronamjerno poziva da prestanu da tako pomažu nastavku vladavine otuđene i nekontrolisane vlasti Mila Đukanovića. DEMOS će nastaviti da u kolegijalnoj saradnji sa svim opozicionim strankama doprinosi izgradnji opozicionog jedinstva kako bismo zajedno postigli u ovom trenutku tri najvažnija cilja koje zahtjeva i demokratska javnost. Stvaranje uslova za fer izbore, ozbiljan i složan nastup i pobjeda na izborima snaga demokratske opozicione alternative, i početak velike demokratske obnove Crne Gore", zaključuju iz medijskog tima Demosa.

Bonus video: