Ivančević: Potpora naših građana nas obavezuje na uspijeh

"To je potvrda izuzetne iskrene i ozbiljne podrške naših sugrađana, koji su prepoznali našu odlučnost i spremnost da pomognemo našem gradu i našoj opštini. Imamo kompletnu odborničku listu, sa trideset i tri kandidata, kojom možemo biti ponosni", rekao je Ivančević.
55 pregleda 13 komentar(a)
Dragan Ivančević, Foto: CDU
Dragan Ivančević, Foto: CDU
Ažurirano: 15.08.2016. 12:09h

Lista za predstojeće lokalne izbore u Budvi, pod nazivom "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević", prijavljena je Opštinskoj izbornoj komisiji, uz svu potrebnu dokumentaciju, piše u saopštenju ove partije.

Ivančević je naveo da su potpisi skupljeni u rekordnom roku i da je već sada jasno da ima podršku među građanima Budve.

"To je potvrda izuzetne iskrene i ozbiljne podrške naših sugrađana, koji su prepoznali našu odlučnost i spremnost da pomognemo našem gradu i našoj opštini. Imamo kompletnu odborničku listu, sa trideset i tri kandidata, kojom možemo biti ponosni. Sakupili smo potpise podrške u rekordnom roku i, što je još važnije, dobili razumijevanje i potporu naših građana, koja nas obavezuje na uspjeh. Naša izborna lista je okupila ljude koji imaju želju i volju za ozbiljnim promjenama u našoj Budvi. Duboko smo uvjereni da je našem gradu i našoj opštini neophodan radikalan zaokret u upravljanju, u načinu vođenja opštinske uprave, u shvatanju obaveza i odgovornosti izabrane vlasti prema građanima - u odnosu na sve ono što se do danas ovdje radilo i kako se radilo. Odlučni smo da to promijenimo i to ćemo i učiniti!", poručuje on.

Nosilac liste je takođe naglasio je prednosi u odnosu na buduće kandidate.

"Za to imamo ljude, za to imamo ideje, spremne programe, za to posjedujemo znanje i energiju! Odlučni smo da vratimo našu Budvu na ono mjesto koje joj pripada: da bude metropola crnogorskog turizma, da bude perjanica razvoja cijele Crne Gore, da bude dobro organizovana i uspješna opština, na usluzi svojim građanima! Obećavamo građanima Budve da ćemo biti odlučni, predani i dosljedni u našoj politici. Nećemo vas iznevjeriti! Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu!", poručio je Ivančević.

Bonus video: