Demos sjutra donosi odluku o daljem učešću u Vladi izbornog povjerenja

„To ćemo uraditi po našem već ustaljenom načinu rada. Dakle, promišljeno, primarno motivisani interesima građana, svakako na demokratski način, spremni da za naše odluke preuzmemo javnu odgovornost“
10 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 13.08.2016. 10:40h

Glavni odbor Demosa donijeće sjutra odluku o daljem učešću u Vladi izbornog povjerenja.

Lider Demosa, Miodrag Lekić ranije je najavio da će ta partija 14. avgusta donijeti svoju odluku na sjednici Glavnog odbora.

„To ćemo uraditi po našem već ustaljenom načinu rada. Dakle, promišljeno, primarno motivisani interesima građana, svakako na demokratski način, spremni da za naše odluke preuzmemo javnu odgovornost“, poručio je Lekić.

PredsJednik Izvršnog odobra Demosa, Goran Danilović kazao je da će ta stranka, kao i u slučaju ulaska u Vladu izbornog povjerenja, tu odluku odnijeti samostalno i "bez osluškivanja" šta o konkretnom pitanju misle drugi.

Građanski pokret URA 4. avgusta je odlučio da napusti Vladu izbornog povjerenja zbog, kako je rečeno, drastičnog kršenja Sporazuma o slobodnim i fer izborima.

Sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije, na kojoj će se ta stranka odrediti prema prelaznoj Vladi, biće održana 22. avgusta.

Bonus video: