POKLON URA DIREKTORU VODOVODA

Staviće portrete, ali premijerov micati neće

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz Vodovoda, direktor je naložio da se na zid okače pomenuti portreti - ali portret premijera neće biti uklonjen. “Vijesti” čekaju odgovor od Ražnatovića šta će uraditi
85 pregleda 12 komentar(a)
URA Cetinje, Foto: URA Cetinje
URA Cetinje, Foto: URA Cetinje
Ažurirano: 11.08.2016. 06:35h

Kancelariju direktora cetinjskog Vodovoda prije bi trebalo da krase portreti slavnih Cetinjana nego premijera Mila Đukanovića, smatraju u gradskom odboru Građanskog pokreta URA.

Vođen tom mišlju, predsjednik cetinjske URA Filip Adžić je sa članovima juče uručio direktoru DOO Vodovod kanalizacija Milošu Ražnatoviću portrete trojice njihovih slavnih sugrađana - pjesnika Aleksandra Lesa Ivanovića i slikara Dada Đurića i Mila Milunovića.

Direktor će im djelimično uslišiti želju.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz Vodovoda, direktor je naložio da se na zid okače pomenuti portreti - ali portret premijera neće biti uklonjen. “Vijesti” čekaju odgovor od Ražnatovića šta će uraditi.

Adžić se nada da će Ražnatović “ukinuti političku dresuru” i ukloniti portret Đukanovića iz svog kabineta. “Scena svojstvena totalitarnim režimima zabilježena, u kabinetu pomenutoga direktora, pored toga što vrijeđa dostojanstvo, opasna je po dalji napredak našeg društva”, kazao je Adžić.

Zbog neredovnog vodosnabdijevanja u Cetinju, URA je prije godinu dana organizovala ritualno "Prizivanje kiše" ispred zgrade Vodovoda smatrajući da je to jedini način da sugrađani dođu do slatke vode usljed nesposobnosti uprave Vodovoda.

Preporučujemo za Vas