DPS: Gdje ste pročitali da nam smetaju radna mjesta koja Rakčević otvara

"Ne sumnjamo da ima mnogo ljudi, kao i u svim državama svijeta, koji imaju razloga da se žale na životni standard u Crnoj Gori. To definitivno nijesu čelnici URA"
9 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.08.2016. 15:19h

Demokratska partija socijalista reagovala je na navode Građanskog pokreta URA.

URA je saopštila da "brutalna kampanja protiv predsjednika i članova rukovodstva Građanskog pokreta URA jasan je pokazatelj da je u redovima DPS-a vlada nervoza".

Iz DPS su ocijenili da se ne zna "što je komičnije u medijskim nastupima pokreta URA, dramatičan rječnik saopštenja primjeren holivudskoj B produkciji ili same teze".

"Gdje ste pročitali da DPS-u smetaju radna mjesta koja Rakčević otvara? Sa srećom, više ih bilo kod svih poslodavaca, posebno u privatnom sektoru. Smeta licemjerje sa kojim URA predstavlja svoju državu u katastrofalnom svjetlu, a u kojoj svi iz rukovodstva ovog pokreta veoma lijepo i lagodno žive, uglavnom od privatnog biznisa. Ti biznisi odlično funkcionišu u ovoj Crnoj Gori, njihovoj i našoj, u ekonomskom i društvenom ambijentu koji dominantno kreira DPS. Ne sumnjamo da ima mnogo ljudi, kao i u svim državama svijeta, koji imaju razloga da se žale na životni standard u Crnoj Gori. To definitivno nijesu čelnici URA", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da bi najbolje bilo da se URA "mane licemjerja, teorija zavjere i izmišljenih opstrukcija, već da se posveti političkoj borbi za prelazak cenzusa".

"Rakčeviću miliona ne fali, nego mu fale glasovi. A oni se ne dobijaju jeftinom demagogijom. Pošto misli da se glasovi kupuju, a ima milione, onda cenzus za URA ne bi trebalo da bude problem. Najgore je kad mlin melje u prazno, to bi bar Rakčeviću moralo biti jasno", navode iz DPS-a.

Bonus video: